Stars
Ella Dvornik

Prije selidbe u novi dom Ella Dvornik skoknula je kod frizera i pokazala promjenu: Nova kuća, nova ja!

  • Ella Dvornik posljednjih dana svaki slobodan trenutak koristi kako bi se pripremala za selidbu u svoj novi dom u Istri
  • Zaslužen predah ugrabila je odlaskom frizeru, a zatim se svojim pratiteljima pohvalila osvježenom frizurom
  • Ella je odlučila posvijetliti i šiške koje joj uokviruju lice,  a mnogi su oduševljeni rezultatom

Nakon što su Ella Dvornik i Charles Pierce pronašli novi dom za svoju obitelj u Istri - došao je red i na selidbu. Da joj pakiranje stvari u zagrebačkom stanu oduzima puno vremena i strepljenja Ella je svojim pratiteljima pokazala u više navrata. Ipak, jedna od naših najpoznatijih influencerica uspjela je odvojiti nekoliko trenutaka za novu frizuru, točnije, osvježenu boju kose kojim se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu. 

Ella Dvornik uskoro se seli u novi dom Možda vas zanima Ella pokazala kako već pakira stvari i sprema se za selidbu u novu kuću.. uskoro napušta Zagreb? Rubrika Stars Stars

''Nova kuća, nova ja! Pod hitno trebam vrijem za sebe!!! Neki wellness, a do tada – petak je idealan za odlazak frizeru’’, napisala je Ella uz svoju objavu. 

Voluminozna kosa obogaćena ekstenzijama pada joj u valovima, a Ella se pohvalila i osvježenom bojom kose koju je posvijetlila uz pramenove. Influencerica nije mogla odoljeti ni trendu zavjesa šiški koje joj u dužoj varijanti i u nešto svjetlijim tonovima od ostataka kose izvrsno uokviruju lice. 

Izgleda kako se mala ali upečatljiva promjena svidjela i Ellinim pratiteljima

‘’Vrhhh’’, ‘’Woow, predivna si’’, ‘’Kako brutalno’’. ‘’Prepredobro’’, ‘’Boja je predivna’’, ‘’Ženo, ova ti boja kose stoji za 10’’, ‘’Super frizura’’, ‘’Koliko si ti lijepa’’, samo su od neki od komentara. 

"Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella Dvornik trogodišnju kćer Balie. Njezina reakcija je preslatka!

Iako smo od Elle naviknuli na učestale promjene imidža, a posebno se to odnosi na drastične promjene boje kose, izgleda kako joj se 'ginger izdanje' posebno sviđa

Kći funka viđali smo s plavom, sivom, ljubičastom, smeđom bojom kose, a pokazala je i da rado prihvaća i inovativna rješenja u svijetu frizura. Ljubiteljica piercinga za tijelo nije odoljela pokojim komadom ringova ukrasiti i svoj dugi rep. 

Ella Dvornik opet ima novu frizuru, a neobični detalji podijelili su pratitelje  

No, njezini pratitelji u jednome se uglavnom slažu – karizmatična Ella izvrsno nosi sve stilove frizura i boja kose, a mnogima je prava inspiracija.

Photo: Instagram@theportlandhospital
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    Loša kopija Vlatke Pokos