Stars
Charles Pearce i Ella Dvornik

Ella Dvornik pokazala zgodnog 25-godišnjeg Charlesa, ali i kako je ona tada izgledala u osnovnoj školi

  • Ella Dvornik poigrala se sa crticom iz svog života, a pri tom uspjela i zabaviti pratitelje na Instagramu
  • Naime, influencerica je vješto uspjela predočiti rješenje na situaciju 'kada je suprug pita gdje je bila njegov cijeli život'
  • Najprije je pokazala Charlesovu fotografiju iz vremena kada je imao 25 godina, a zatim je i priložila i svoju fotku iz tog vremena - kada je pohađala tek četvrti razred osnovne škole 

Kako bi zabavila vojsku pratitelja na Instagramu, Ella Dvornik ima jednostavan recept – iskreno i spontano pokazuje crtice iz svog života pa se tako i u njezinim objavama nerijetko nađu zanimljivosti o njezinoj djeci, Balie i Lumi, ali i o suprugu Charlesu Pearceu. 

Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako je njezina Balie nacrtata tatu Charlesa: "Je li stvarno tako dlakav?" Rubrika Stars Stars

Upravo je naša 30-godišnja influencerica bila inspirirana svojim suprugom u posljednjoj objavi kada je vizualno pokušala doskočiti ‘zagonetki’ – ‘Gdje je bila cijeli Charlesov život’?

Ella Dvornik | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Ella Dvornik

Kći kralja funka najprije je objavila do sada neviđenu crno-bijelu fotografiju 45-godišnjeg britanskog marketinškog stručnjaka kada je imao 25 godina, a zatim je svojim pratiteljima dala do znanja kako je ona bila tada tek u 4. razredu osnovne škole te pokazala kako je tada izgledala. 

Ella Dvornik i Charles Pearce u mlađim godinama | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Ella Dvornik i Charles Pearce u mlađim godinama

Skladan par upoznao se prije osam godina kada je influencerica imala 22 godine, te je privremeno radila u Londonu. Jednom prilikom ispričala je kako su se upoznali tijekom razgovora u jedom baru te su se počeli brzo ispovijedati uz pivu, a influencerica je izjavila kako su već tada oboje osjetili kako to 'neće biti tek jedna od onih noći'.

Ella Dvornik sasvim iskreno progovorila o najvećem izazovu u braku s Charlesom

Ella je brzo pronašla mnogo toga zajedničkog s diplomiranim arhitektom i marketinškim stručnjakom koji voli dobru hranu, putovanja i dobru glazbu.

Svoju vezu ozakonili su u veljači 2019. u Las Vegasu. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Balie Dee, dok se 2020. rodila Lumi Wren, a obitelj od ljeta živi u istarskim Balama. 

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0