Stars

Ella Dvornik sasvim iskreno progovorila o najvećem izazovu u braku s Charlesom

  • Ella Dvornik svoju dinamičnu svakodnevicu dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu
  • 29-godišnja influencerica otkrila je tako koji je to najveći teret u njezinom odnosu sa suprugom Charlesom
  • No, roditelji dvije kćerkice pronašli su i način na koji se s tim teretom nose

Novonastali uvjeti mnogima su promijenili rutinu pa tako i jednoj od naših najpoznatijih Influencerica Elli Dvornik Pearce koja o svojim svakodnevnim aktivnostima redovito obavještava Instagram pratitelje. Mama trogodišnje Balie Dee i devetomjesečne Lumi Wren otkrila je tako kako spajanje obiteljskog i poslovnog života predstavlja poseban izazov te na koji način utječe na njezin odonos sa suprugom Charlesom

Možda vas zanima Ella pokazala što joj se dogodilo u kuhinji, pratiteljice joj čestitale na hrabrosti zbog objave Rubrika Stars Stars

'U mom svijetu rad od doma je oduvijek bio jedini način. Moj muž i ja ne izlazimo iz stana. Pa se dogovorimo da se svejedno nekad ustanemo i 'spremimo' za posao. Čisto da stvorimo neku mentalnu barijeru između vremena i prostora doma i 'na poslu', započela je 29-godišnja blogerica.

'Malo je i to teško kad imaš djecu doma. Ali sad kad je Lumi malo veća i stvorili smo rutinu, uspjeli smo se natjerati da 'odemo na posao'. Preselili smo ured u dnevni boravak, čisto da kao stvorimo neko drugo okruženje i sad se opet moramo naviknuti na to', dodala je Ella.

Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako je izgledala sa 14 kilograma više. Mnogima je tako slađa, ali ona im je uzvratila... Rubrika Stars Stars

'A iskreno ću vam reći. Veliki je test za vezu kad ste oboje stalno doma i jedno drugome u licu, teško je odvojiti privatno od poslovnog, mi nemamo onih osam sati dnevno kad se ne vidimo... Al' kažu da je prvih sedam godina najkritičnije razdoblje za vezu. Pa eto, sedam je prošlo, idemo vidjeti što nas još čeka iza ugla', zaključila je Ella.

Ella Dvornik krajem listopada  proslavila je sedmu godišnjicu ljubavi sa svojim 13 godina starijim suprugom. Charlesa Pearcea upoznala je sasvim slučajno kada su joj bile 22 godine dok je kraći period živjela u Londonu. 

Možda vas zanima Ella Dvornik opet ima novu frizuru, a neobični detalji podijelili su pratitelje Rubrika Stars Stars

‘Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći’, rekla je Ella  jednom prilikom.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0