Stars

Ella Dvornik pokazala kako je njezina Balie nacrtata tatu Charlesa: "Je li stvarno tako dlakav?"

  • Ella nas je ponovno razveselila dijeleći jedan obiteljski trenutak sa svojim pratiteljima
  • Njezina trogodišnja kći Balie Dee nacrtala je tatu, i poprilično nas nasmijala
  • Njezinim crtežom pohvalio se i tata Charles, a čini se kako obitelj u Istri uistinu uživa više no što možemo zamisliti

Ella Dvornik-Pearce na društvenim mrežama pokazala je kako je njezina trogodišnja kći Balie nacrtala tatu Charlesa. "Možda sam samo mama, ali ovo je toliko apstraktno perfektno od Balie. Nacrtala je tatu. Malo South Park", napisala je Ella na svom Facebook profilu. Crtežom je nasmijala svoje pratitelje, koji su oduševljeno komentirali: "Picasso", "Pa bolje crta nego ja", "Predivno".

A crtež je mnoge pratitelje i nasmijao: "Hahaah, klinci i njihovi crteži..zakon..", "Je li to tata odozada nacrtan? 😂" "Pa i da nam nisi rekla, pogodili bi😂👏", " Jel' stvarno tako dlakav?", pisali su Ellini pratitelji.

I ponosni tata podijelio je na svom Instagram storiju crtež svoje kćerkice: "Apstraktni ja iz ruke Balie, trogodišnjakinje", napisao je.

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično Rubrika Stars Stars

Djeca naše influencerice Elle često uveseljavaju njezine pratitelje na društvenim mrežama. Blogerica vrlo rado dijeli trenutke iz njihova obiteljskog života, a osim Balie Dee, Ella i Charles imaju i jednogodišnju Lumi Wren, za koju je Ella rekla kako je izrazito pametna te već razumijene većinu stvari, i počinje pričati. Ella i njezina obitelj početkom lipnja preselila se u Istru jer se, otkrila je, Charlesu, nije sviđao život u Zagrebu. U Isti sada istinski uživa i ona, a djeca imaju život kakav nije mogla ni zamisliti. Nedavno je u objavi rekla kako je imlaa strah preseliti se iz Zagreba u tako malo mjesto, no strah je trajao sve do trenutka kad je uistinu počela živjeti u Istri. 

Ella Dvornik otkrila kako je to kad te cijeli život prati nadimak "narkomanka"

"Živim u malom mjestu sa nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smješkom, ljubazni su, topli." Dodala je i kako joj užurbani zagrebački život ne nedostaje, jer u svojoj novoj okolini ima i beskonačno mogućnosti. "Mjesta za izlazak je beskonačno, restorana, kafića... aerodroma više nego što mogu poželjet. Pljunem na Italiju s prozora". 

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala stare fotografije koje će te baš zabaviti: 'Tko vjeruje u Boga, neka se prekrsti'' Rubrika Stars Stars

Najdraže je ipak Elli zadovoljstvo njezinih mališana. "Djeca ne da uživaju, nego zive zivot kakav im nisam mogla ni zamislit. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak. I stvarno mislim; Ako je vrijeme novac ja sam zaista miljarder. Podcjenila sam život na selu, ali mi je iznimno drago da sam sad dio niega", zaključila je.

Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0