Stars
Ella Dvornik

Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično

  • Ella Dvornik inspirira svojim promjena frizure, a  za mnoge je njezina posljednja transformacija najbolja do sada!
  • Nakon što je uklonila ekstenzije, Ella je odlučila i svoju bakrenu boju kose promijeniti u blond
  • Krajnji rezultat je fantastičan, a Ella se pohvalila i odličnom kvalitetom kose koja nakon brojnih tretmana uistinu izgleda zdravo i njegovano

Ljeti je sve u znaku razonode i uživanja, a da se najbolje zabavljaju plavuše dobro zna Ella Dvornik. Po novu ljetnu frizuru zaputila se u metropolu iz svoje istarske oaze, a rezultat je pokazala i svojim pratiteljima koji su vrlo brzo nagradili brojnim lajkovima. Ella zaista u predivnoj blond nijansi s ravnom kosom koja asimetrično pada i uokviruje lice izgleda svježe, zanosno i spremno za sve ljetne izazove!

Ella Dvornik iskreno govori o svojim estetskim korekcijama Možda vas zanima Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate Rubrika Stars Stars

‘’Kraljica transformacije kose se vratila. Ja ne znam kako moja kosa ovo sve uspije, ali baš je stvorena da rade od nje što god! Prvo sam ja skinula ekstenzije, pa su mi skinuli boju, onda su opet dodali boje, pa onda opet dodali boje, pa su malo naprijed nadodali Avantgarde ekstenzija mi daju punoću i volumen, ali isto tako i da dobijem ovaj pad naprijed! ‘’, napisala je Ella Dvornik. 

Rezultat su komplimentirali mnogi. 

Ella Dvornik otkrila kako je to kad te cijeli život prati nadimak "narkomanka"

‘’Do sada najbolja transformacija’’, ‘’Divan promjena, kada ne možemo neke stvari u životu promijeniti, uvijek možemo frizuru’’, Mrak preokret. Ima li što da ti loše stoji?’’, ‘’I košulja mi bolje izgleda s ovom frizurom’’, ‘'Ajme, predivna’’, Fenomenalno’’, ‘’Znači, predobro’’, neki su od komentara. 

Ipak neke pratiteljice zaključile su da je prijašnja, bakrena boja kose, malo bolje stoji. Kakvo je tvoje mišljenje?

Vjerujemo da 30-godišnjakinja  uživa u novom imidžu, kojeg je i pokazala svojoj obitelji nakon povratka u Istru.

Poslije selidbe, koju je sa suprugom Charlesom Pearceom započela početkom lipnja, a kasnije su im se  pridružile kćeri Bali Dee te Lumi Wren, influencerica je izgleda ipak pronašla malo vremena da ugodi i sebi. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0