Stars
Ella Dvornik iskreno govori o svojim estetskim korekcijama

Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate

  • Ella Dvornik nedavno s obitelji preselila u Istru, a već sada je jasno kako to nimalo neće utjecati sadržaj njezinih društvenih mreža kojim privlači vojsku pratitelja
  • Mnogi od njih cijene iskrenost uspješne influencerice koja je u posljednjem videu upravo bez zadrške ‘progovorila’ o svojim estetskim korekcijama
  • ‘’Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantanti…’’ pobrojala je Ella, a pratitelji su joj čestitali na iskrenosti

Ella Dvornik Pearce jedna je od najpoznatijih domaćih influencerica, a prestižan status između ostalog može zahvaliti i svojoj iskrenosti. Obiteljske i poslovne izazove s kojima se susreće, 30-godišnjakinja nerijetko prenosi u šaljivom tonu na društvenim mrežama, a nerijetko govori i o svojim estetskim korekcijama. Ella ih je sada sve pobrojala u TikToku videu koji je objavila na svojim mrežama. U humorističnom tonu tako je pokazala da je uljepšala zube, operirala nos, odlučila se za baby botoks te filere u usnama. 

Možda vas zanima Od Elle Dvornik do Jelene Veljače: poznate dame za svoj su dan odabrale kratke vjenčanice. I nisu pogriješile Rubrika Moda Moda

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke... Tko nema u genima, ima na rate", napisala je na Facebooku. 

Na Instagramu video je objavila uz opis ''Pomalo''.

Mnogi pratitelji čestitali su joj na iskrenosti, ali i poznati prijatelji poput Slavka Sobina. ‘’Kraljica’’, kratko je napisao glumac. 

Prije selidbe u novi dom Ella Dvornik skoknula je kod frizera i pokazala promjenu: Nova kuća, nova ja!

’’Svaka čast na iskrenosti’’, ‘’Lijepa si, baš, baš. Izvana, a još više iznutra’’, ‘’Ma zakon si’’, ‘’Napravila je sve s mjerom, niti čega previše… Ella, živjela’’,  Sad si lijepa i bez šminke’’, ‘’Meni je ovo top. Tako se stvari rade, samosvijesti samopouzdanje i zabava. Kraljica’’, ‘’Briga te što tko kaže, ti si zakon’’, pridružili su se mnogi u komentarima. 

O korekcijama na svome licu Ella je u nekoliko navrata otvoreno govorila, a tijek ponekih zahvata je i pokazivala preko društvenih mreža.

Ella Dvornik se požalila na jednu iritantnu stvar koja nam se svima događa, svi su se složili s njom

Njezini pratitelji tako su i nedavno mogli vidjeti učinke ’zamrzavanja sala’, donosno tretmana CoolSculpting na koji se influencerica odlučila kako bi se riješila masnih naslaga na trbuhu koje su se nakupile nakon druge trudnoće.  

Osim korekcija i zahvata koje je nabrojala u videu, mama malenih Balie i Lumi ranije je i priznala kako nosi leće zbog kojih joj šarenica izgleda veće. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0