Moda

Od Elle Dvornik do Jelene Veljače: poznate dame za svoj su dan odabrale kratke vjenčanice. I nisu pogriješile

  • Primjetno je kako se sve veći broj mladenki odlučuje na kraće vjenčane haljine, a ovaj trend je posebno naglašen u ljetnim mjesecima
  • Privlačnost kratkih vjenčanica krije se u njihovoj praktičnosti i udobnosti, ali i podatku da ih načelno prati niža cijena u odnosnu na duge modele
  • Kraću vjenčanicu su za svoje vjenčanje između ostalih odabrale i Ella Dvornik te Jelena Veljača, a kraći modeli zastupljeni su i u kolekcijama domaćih dizajnera

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić na intimnoj je ceremoniji oženio dugogodišnju djevojku Dušicu Andanovsku. O tome da je par ušao u bračnu zajednicu javnost je obaviještena putem društvenih mreža jer je par svoju ljubav odlučio okruniti isključivo u društvu obitelji i najbližih prijatelja.

Mladenci na vjenčanju Možda vas zanima Sezona vjenčanja je u zamahu, a ovo je 8 novih trendova koji njima vladaju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/FURKA Facebook/FURKA Vjenčanje rukometaša Igora Karačića

I dok se mladoženja odlučio za klasično crno odijelo, mladenka je zasjala u kratkoj bijeloj vjenčanici uz koju je pridodala duži čipkasti veo. Premda duge, raskošne haljine još uvijek dominiraju kad je odabir vjenčanica u pitanju, sve se više mladenki odlučuje na kraće modele.

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell Vjenčanje producentice Jelene Veljače

Tako smo u kratkoj haljini s dizajnerskim potpisom imali priliku vidjeti i producenticu Jelenu Veljaču, koja je u subotu 12. lipnja stupila u brak s odabranikom Vitom Turšićem. Osebujna ceremonija je okupila brojna poznata lica, a detalja s ovog svečanog dana možeš se prisjetiti ovdje:

Jelena Veljača udala se za Vitu Turšića, pogledaj kako su mladenci izgledali na svoj dan

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Vjenčanje nogometaša Andreja Kramarića

Da bi kratke vjenčanice mogle postati hit među poznatim damama dala je naslutiti i odabranica hrvatskog nogometnog reprezentativca Andreja Kramarića. Doktorica veterine Mia Ćurkov također je odabrala kratku vjenčanu haljinu prljavobijele boje s dubokim dekolteom. Tanki remen istaknuo je njezinu figuru, a donji dio u slovo A sakrio je trudnički trbuščić. Kao i prethodno spomenute dame, gospođa Kramarić je na dan vješanja pristigla u bijelim salonkama.

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

Podsjetimo, u kratkim vjenčanicama sudbonosno su da još 2019. godine izrekle i Influencerica Ella Dvornik te glumica Lana Gojak Bajt.

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik i Lana Gojak Bajkt također su odabrale kratke vjenčanice

Privlačnost kratkih vjenčanica prvenstveno se krije u njihovoj praktičnosti. Nadalje, prati ih niža cijena te njihova kupovina nije isključivo vezana uz specijalizirane salone već se sjajni primjerci kraćih vjenčanica mogu pronaći i u high street dućanima.

Također, nošenje ove haljine nije isključivo vezano uz samo jednu priliku već ju možeš nositi i nakon sudbonosnog dana. Uz odabir detalja i obuće u boji ona se vrlo lako pretvara u trendi odjevni komad, idealan za ljetne večeri.

Prisjetili smo se vjenčanica poznatih Hrvatica - koja je tebi najčarobnija?

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent Vjenčanice s potpisom Dijane Viljevac, Ivana Alduka i eNVy rooma

Zanimljive primjerke kraćih haljina pronašli smo i u aktualnim kolekcijama renomiranih hrvatskih dizajnera. Nismo odoljele zaviriti ni u aktualnu ponudu poznatih brendova ulične mode te smo izdvojile krate modele bijelih haljina koji bi mogli biti izvrsna solucija za sve dame koje sanjaju upravo o neformalnom kraćem modelu vjenčanice.

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent

Primjeri: Zara (229,90 kuna), Orsay (269,00 kuna), Reserved (299,90 kuna)

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda
Photo: Matija Habljak/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sinuhit

    Gdje su tu dame?! Sponzoruše, posvuduše itd. Ali dame?!