Stars

Sasvim iznenada: Ella Dvornik udala se na Valentinovo za oca male Balie, Charlesa!

  • Nenadano i brzo - Ella Dvornik udala se za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea
  • Oboje su objavili sretnu vijest uz prigodne slike na svojim društvenim mrežama
  • Čestitke pljušte sa svih strana
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Znali smo da Valentinovo ima svojih posebnih čari, a to nam je jutros dokazala i Elle Dvornik. Ili možda bolje da kažemo gospođa Pearce? Prezime ćemo saznati kroz koji dan ili sat, no jedno sada možemo potvrditi - Ella Dvornik udala se na Valentinovo za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea, oca njezine predivne kćeri Balie. Kako kod ovog para ništa nije strogo zadano ni po pravilima, zapravo nas iznenadno valentinovsko vjenčanje nije iznenadilo. Evo što je Ella napisala na svom postu s društvenih mreža ispod kojeg je objavila predivne fotke...

 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Prije 5 godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu 😂 Sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo još sretnijim početkom?

3 godine smo se trudili organizirati vjenčanje, al pošto su nam obitelji na drugim krajevima Europe bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank (Sinatra) rekao "We did it our way". 

I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! 

UPRAVO VJENČANI 🙈

P. S. Balie volimo te!"

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Doista, impulzivno, veselo i puno ljubavi, baš kakvi su Ella i Charles! Charles Pearce je izgledao šarmantno u crnom smokingu s frakom, dok je Ella odabrala upečatljivu bijelu čipkanu haljinu. Prednji dio je bio kraći, otraga je našiven mali šlep, a sve je bilo začinjeno valovima tila. I naravno, s potpisom domaćeg dizajnera Jurja Zigmana. Nude sandale s dva poprečna remenčića su također bile logičan odabir!

 

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Iako su slike izašle prije koji sat kada je cijela Hrvatska (a i Engleska) bila u dubokom snu, simpatičnoj Elli čestitara ne nedostaje. Sretno u zajedničnom bračnom životu, obitelji Pearce!

Photo: Instagram @charles pearce

Komentari 0