Stars
Ella Dvornik

Ella Dvornik pokazala stare fotografije koje će te baš zabaviti: 'Tko vjeruje u Boga, neka se prekrsti''

  • Ellu Dvornik mnoge je osvojila svojom simpatičnošću i neposrednošću čim se pojavila na ekranima kao tinejdžerka
  • Bilo je to vrijeme MySpacea, vrlo jednostavne društvene mreže na kojoj su se mogle dijeliti fotografije 
  • Danas uspješna influencerica prisjetila se svojih osebujnih izdanja koje je pokazala na ovoj društvenoj mreži, a podijelila je i zanimljivu crticu iz svojih mladih dana

Danas je život bez Facebooka i Instagrama mladim generacijama gotovo nezamisliv dok su klinici 90-ih tek otkrivali svijet društvenih mreža. Među njima je bila i Ella Dvornik koja poput svojih vršnjaka nije imala puno izbora već je svoje prve korake kao influencerica pravila preko društvene mreže vrlo jednostavnog dizajna – MySpacea

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično Rubrika Stars Stars

Mama malenih Balie i Lumi  upravo se prisjetila izdanja iz svojih osebujnih tinejdžerskih dana koje je ovjekovječila fotografijama.  

'Isuse, ljudi, tko se sjeća MySpacea? Idite dalje da vidite fotke s mog profila…’’, napisala je Ella dajući naslutiti da bi se u nastavku njezinih Instagram storyja mogli poprilično zabaviti. 

‘’Znači, što je ovo? Umirem…Emo. Tko vjeruje u Boga nek se prekrsti…'', nizala je Ella svoje dojmove uz fotografije iz tinejdžerskih dana. 

Ella Dvornik u mlađim danima | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik u mlađim danima

Jedna od pratiteljica napisala je Elli kako je se sjeća u to modnom izdanju dok je izlazila u jedan zagrebački klub, a danas jedna od naših najuspješnijih influencerica tada je imala i svoj prvi posao

Ella Dvornik otkrila kako je to kad te cijeli život prati nadimak "narkomanka"

‘’Moj prvi posao vješanja jakni u garderobe kluba Močvara prije 15 godina. To su bila vremena’’, napisala je 30-godišnja Ella. 

Ella Dvornik u mlađim danima | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik u mlađim danima

Svojim je pratiteljima i pokazala kako je izgledala s crnom kosom s nakitom u licu i prije nego se podvrgnula estetskim korekcijama. 

Ella Dvornik u mlađim danima | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik u mlađim danima

Osvrnula se i na svoj osebujan modni stil u kojem su prevladavali komadi odjeće s apliciranim kosturima poput hulahupki ili majica.

‘’Influencer i prije nego što je to bilo cool’’, napisala je Ella. 

Ella Dvornik u mlađim danima | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik u mlađim danima

Kći kralja funka javnosti se prvi put predstavila 2006. godine kao gost uz svog oca Dina Dvornika u jednoj od talk show emisija Sanje Doležal. Nije puno trebalo da potakne interes javnosti pa je njezina popularnost rasla, a tome je zasigurno i pridonijelo snimanje reality showa "Dvornikovi’’. 

Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate

Ella se zatim okušala kao manekenka, osvanula je na naslovnici magazina 'Klik', a nakon smrti oca lansirala je i nekoliko singlova okušavši se i u glazbenoj karijeri.

U London se preselila 2013. gdje je i upoznala supruga Charlesa s kojima ima dvije kćerke Balie i Lumi, a danas vodi mirniji obiteljski život na nedavno kupljenom imanju u Istri.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0