Life&style

Ella Dvornik: "Pukli su mi silikoni. To je obični žele, što da ti kažem!"

  • Ella Dvornik objavila je telefonski razgovor s mamom Danijelom: "Pukao mi je implantant napola"
  • Ella je odlučila majci "podvaliti" priču kako je pala niz stepenice i da su joj stradale grudi 
  • Danijela se šokirala, nakon čega joj je Ella otkrila o čemu je zapravo riječ

Domaća influencerica Ella Dvornik-Pearce svakog prosinca proteklih nekoliko godina na svom YouTube kanalu objavljuje popularne videosnimke pod nazivom "Vlogmas". Ella je ove godine za svoje kolege, prijatelje i obitelj odlučila prirediti "prank" odnosno podvalu, a na meti joj se ovog puta našla majka Danijela. Ella je nedavno u grudi ugradila implantante i o tome otvoreno pričala na društvenim mrežama, a sada je na račun toga odlučila prestrašiti svoju majku. 

Možda vas zanima Ella Dvornik već je počela s blagdanskim kićenjem svog bora i izgleda predivno Rubrika Stars Stars

Naime, svojoj majci, Danijeli Dvornik preko telefona rekla je kako je pala na stepenicu te joj je pukao implantant na pola. "Kako je to puklo na pola?", začuđeno ju je pitala Danijela. "Žele obični, što da ti kažem! Imam dvije polutke sise sad! Trebala bih ići na hitnu. Boljelo me užasno kad sam pala, samo se razdvojilo", rekla je Ella, a Danijela joj je savjetovala kako treba odmah otići kod kirurga. 

Danijela Dvornik pokazala kako mladoliku majku ima. Možeš li vjerovati da je već prabaka?

Nakon toga Ella je rekla kako je sve samo dobra šala: "Zezam te, mama!" Danijela je odmah zaključila kako ju je Ella sigurno snimala za svoj video pa dodala: "Pa nije da implantanti tako lako pucaju, onda bi svaka žena hodala s grudima na pola! Znala sam da me snimaš, sve je tako dobro izrežirano!", kazala je Danijela nakon čega je i opsovala, a Ella joj se smijala.

Možda vas zanima Ella Dvornik raznježila nas je posljednjom fotografijom, ali i oduševila novom frizurom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@thediannebourne

Komentari 0