Stars
Danijela Dvornik

Danijela Dvornik pokazala kako mladoliku majku ima. Možeš li vjerovati da je već prabaka?

  • Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju s majkom Žarkom Kuljiš, koju rijetko pokazuje u javnosti
  • Mnogi pratitelji su ostali oduševljeni mladolikim izgledom gospođe Žarke
  • A koliko je Danijela vezana uz mamu, najbolje govori to što se pored nje osjeća kao dijete iako je već baka

Poznata blogerica, i sama mama i baka, Danijela Dvornik, objavila je sliku svoje mame Žarke Kuljiš koju dosad nismo imali prilike često vidjeti. "Mater i ja", napisala je uz fotografiju na kojoj ona i majka poziraju nasmijane sa sunčanim naočalama i u trenirkama, na terasi kafića uživajući u jesenskim zrakama sunca. Naime, njezina majka živi u Komiži na otoku Visu, a viđaju se koliko uspiju uhvatiti vremena.

I Danijela Dvornik okreće novu životnu stranicu, iseljava iz stana u kojem je živjela s pokojnim Dinom

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Danijela Dvornik i majka Žarka Kuljiš

No, ovo nije prvi put da je Danijela pokazala javnosti kako lijepu i krasnu ženu za majku ima. Prošle godine joj je povodom majčinog dana posvetila dirljivu i nadahnjujuću poruku. "'Mojoj mami: Hvala ti što si mi darovala život. Hvala ti što sam takva kakva jesam. Hvala ti na svemu što si mi pružila i što si se trudila da koračam kroz život uspravno i pošteno, širom otvorenih očiju i srca."

Možda vas zanima "Guštam u svakom kutku" Danijela Dvornik je otvorila vrata doma koji je uređivala četiri godine Rubrika Stars Stars

"Hvala ti što si uvijek pomogla i pomažeš. Ne slažemo se uvijek i oko svega, ali i to je dio našeg života. Najviše od svega mi je drago da si još tu s nama i da budeš što duže jer dok si tu, još uvijek mogu biti dijete iako sam već baka.'' 

Nije tajna kako je Danijela Dvornik i više nego uspješna influencerica po uzoru na svoju kćer Ellu Dvornik. U nedavnom razgovorom za Story Danijela je otkrila kako je došla do ideje da postane influencerica:

Možda vas zanima Ella Dvornik otkrila kako uspijeva uvijek iznova naljuti mamu Danijelu, pratitelji joj poručili da će i ona biti takva Rubrika Stars Stars

"To je krenulo zahvaljujući mojoj kćeri. Imala sam Facebook pa sam tu pisala 'svašta nešto' i onda je Ella rekla 'moraš otvoriti Instagram'. Ništa to nije bilo planirano, stavila sam dvije fotografije pa 'što bude, bude'. U početku nisam pretjerano vodila brigu o statistikama i tim stvarima, nisam uopće shvaćala koliko je Instagram bitan. Malo po malo sam shvatila kako funkcionira u odnosu na Facebook, počela sam onda brinuti o sadržaju i o tome kako privući ljude. Ella mi je tu uvelike pomogla, uz njezine savjete to je onda krenulo", ispričala je Danijela.

Photo: Instagram@ josipa_lisac
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a šta je tu mladoliko???? nije dosta ove dvije, već ste i babu tu ugurali.....