Stars

Ella Dvornik raznježila nas je posljednjom fotografijom, ali i oduševila novom frizurom

  • Ella Dvornik Pierce objavila je fotografiju dok je bila beba u naručju svog djeda Borisa Dvornika
  • Objava je raznježila mnoge koji se se prisjetili vlastitog djetinjstva, ali i legendarnog glumca
  • Osim toga, Ella nas je iznenadila i novom bojom kose koja je nakon ove objave ubrzo pala u drugi plan

Ella Dvornik Pierce na svome Instagram profilu često objavljuje fotografije iz svoga privatnog života. Osim onih sa suprugom i kćerkicama, na profilu se mogu vidjeti i one posvećene njezinome zanimljivom lifestyleu, a tako je bilo i ovaj put kad se fotografirala s novom bojom kose.

Ipak, nama je za oko zapela jedna druga objava. Ella je, naime, objavila fotografiju s djedom Borisom Dvornikom i raznježila mnoge, a ispod nje napisala je tekst koji bi za svakoga od nas mogao imati posebno emotivno značenje. 

"Voljela bi zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa šta ju očekuje i šta svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj", započela je. "Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, vec djedovi i bake, stričevi i tete…Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli", napisala je Ella.

"Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam? Kad sam došla doma? Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovat da imaš dvoje djece” - Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba , ćak i kad se neke stvari cine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… to je ono što čini život zanimljivim… te prve stvari…jeste i vi nečija beba?", zaključila je Ella.

Možda vas zanima Ella Dvornik već je počela s blagdanskim kićenjem svog bora i izgleda predivno Rubrika Stars Stars

Ova je objava čini se izazvala emocije pratitelja jer je skupila preko 30 tisuća lajkova i pregršt komentara. U njima su se mnogi prisjetili vlastitog djetinjstva i ljubavi voljenih ili pak praznine koja je ostala nakon njihovog odlaska. Drugi su se pak sjetili Ellinog djeda Borisa i pisali o velikom poštovanju koje imaju prema ovoj glumačkoj legendi.

Kod Elle Dvornik mnoge cijene iskrenost Možda vas zanima Ella objavila fotku iz djetinjstva, a u oko upao detalj: ''Zbog toga bi danas uhitili roditelje!'' Rubrika Stars Stars

Ella je ranije objavila i fotografiju svoje nove frizure i ponovno oduševila javnost.

Svoju je kosu ponovno posvjetlila, a prijatelji i pratitelji napisali su kako joj baš ta nijansa najbolje stoji. "Ala brale",  napisao je Luka Nižetić, a nanizale su se i ostale pohvale. "Definitivno si našla boju koja ti savršeno stoji", "Zaista si predivna", glasili su neki od njih. A mi se pohvalama apsolutno pridružujemo!

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0