Stars

Ella Dvornik već je počela s blagdanskim kićenjem svog bora i izgleda predivno

  • Influencerica Ella Dvornik otkrila je kako je već započela s ukrašavanjem doma za Božić
  • Počela je kititi svoje božićno drvce, te pokazala mali dio ukrašavanja
  • Kuglice su usitinu jedinstvene, pa možda i tebi posluže kao inspiracija

Najljepše doba godine sve nam je bliže, pa neki već polako ukrašavaju svoje domave. Jedva čekamo svjetlucave lampice, kuglice i dekoriranje cijelog doma, a posebno božićnog drvca koje će  zaokružiti blagdanski ugođaj u našim toplim domovima. Ella Dvornik-Pearce tako je među onim nestrpljivijima koji su već započeli s pripremama za Božić. Otkrila je kako je krenula s ukrašavanjem doma za blagdane, pa je već krenula kititi božićno drvce. 

 | Autor: Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac

Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko storija napisavši: "Nikad ne objavim bor dok nije gotov, pa se sigurno sad pitate šta mi je? Pa osim što me lovi kriza 30-ih godina, zapaprila sam extra ovogodišnje kićenje za prvi vlogmas tak' da vam mogu slobodno ovo pokazat jer je ovo ništa naspram onog šta radim.Trebat će mi svih 10 dana valjda valjda", napisala je humoristična Ella.

Možda vas zanima Džin adventski kalendar pomoći će ti odbrojavati dane do Božića! Kome sve treba? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac

Tako je rekla kako je ovo samo mali dio onog što sprema, no kuglice koje je pokazala oduševile su nas. Otkrila je kako su bor i ukrasi iz Homedeco.hr trgovine, no kako je ovo tek početak te da ih ima još hrpu. U što ne sumnjamo jer je umjetan bor koji je izabrala visok preko dva metra.

 | Autor: Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot/Instagram@ xoxosonjakovac

Finjak nam je i ove godine pripremio čarobnu Božićnu bajku, pogledaj samo ove detalje

Ella je bor ukrasila pernatim kuglicama jer kaže, perje je opet u modi, a i grane bora dekorirala je perjem. Na boru prevladavaju bijele kuglice uz nekoliko srebrnih detalja. Ellu su oduševile sve kuglice i ukrasi, a svoj bor dekorirala je i predivnim malim bijelim sovama. Iako je dala pratiteljima samo mali uvid u dekoriranje bora, možda ćeš pronaći inspiraciju i za svoje božićno drvce, jer Ella, čini se, dobro zna što radi.

Možda vas zanima Priča o orašaru: odakle potječe lik koji je postao neizostavni dio božićne tradicije? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@nikki.jabs

Komentari 0