Stars

Grašo progovorio o Haninoj trudnoći i otkrio kako provode sretne dane: "Trudimo se distancirati"

  • Petar Grašo progovorio je za Story o trudnoći i trenucima koje provodi sa svojom djevojkom Hanom Huljić
  • Iako svoj privatni život uspješno skriva, podijelio je nekoliko riječi o svojim sretnim danima
  • Ipak, puno je otvoreniji bio kad je riječ o glazbenoj karijeri pa se osvrnuo na nagradu koju je dobio za pjesmu Jel' ti reka 'ko i najavio što ga još čeka ove godine

Na dodjeli nagrade Cesarica Petar Grašo sinoć je osvojio jednu posebnu, za hit godine, i to za pjesmu Jel' ti reka 'ko. Nakon velikog uspjeha objasnio je koliko mu to priznanje znači, a najavio je i što ga sljedeće čeka u sve uspješnijoj karijeri.

Osim toga, spomenuo je i svoj privatni život, o kojem rijetko priča, i osvrnuo se na medijske natpise koji je u posljednje vrijeme više nego ikad. Razlog je njegov ljubavni život i veza s Hanom Huljić s kojom 45-godišnji pjevač čeka prvo dijete.

"Ja sam uvijek jako puno šutio, a o meni se jako puno pisalo. Ostat ću dosljedan tome. Ja potpuno to poštujem i nisam niti malo ljut te razumijem medije koji se povode isključivo i samo jednom stvari - brojem klikova na određeni članak. I to je za mene normalno, to su pravila igre. Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive", rekao je Grašo za Story.

Možda vas zanima Grašo i Tonči Huljić prvi puta progovorili o bebi koja stiže Hani i Petru. Ton je šaljiv... Rubrika Stars Stars

"Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli žvakati vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi doista stojimo u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, raditi svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi", objasnio je.

No, dok o svome privatnom životu ne želi otkrivati previše, o glazbenoj karijeri i skorašnjim događanjima je sasvim otvoren za komunikaciju. Njegova je pjesma Jel' ti reka 'ko ponijela nagradu Cesarica za hit godine, izašla je u prosincu prošle godine, a u kratkom je roku osvojila srca publike.

"Ovo je relevantna nagrada publike, a meni su takve nagrade oduvijek bile nešto po čemu sam se ravnao. Pod time ni slučajno ne pokušavam minorizirati stručne nagrade koje sam dobio, ali publika i ja smo oduvijek imali jedan odnos pun otvorenosti i poštovanja. Taj jedan tanki fluid koji nas veže sve ove godine'" rekao je glazbenik za Story.hr.

Uskoro priprema i tri velika koncerta od kojih će se dva održati u zagrebačkoj Areni, a jedan u splitskoj Spaladium Areni. Prisjetio se pritom i svojih prvih koncerata na istim lokacijama koji su ga oduševili, a sada priprema još i veće spektakle. "Dva sata čiste magije i učinit ćemo sve što je moguće da se to ponovi s time što ćemo produkcijski sve dignuti na još veću razinu", otkrio je Grašo.

Možda vas zanima Na fan stranici Petra Graše objavljen traktat u obranu njegove ljubavi s Hanom Rubrika Stars Stars

Nastavlja i dugogodišnju tradiciju stvaranja hitova s Tončijem Huljićem s kojim će ga sada vezati više i nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje. Rekao je kako neprestano zajedno rade, ali i da svatko ipak ima i neki svoj projekt. Najavio je pritom i koncerte u varaždinskoj i pulskoj areni, ali i drugim hrvatskim gradovima pa se čini da će ova godina Graši biti jednako uspješna na poslovnom, ali i privatnom planu.

 

 

Photo: Pixsell

Komentari 0