Stars 12. siječnja 2022.

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete! "Sretni smo i uzbuđeni!"

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete
  • Hana Huljić je za Jutarnji list potvrdila glasine o trudnoći
  • Ona i Petar Grašo u vezi su od prošle godine, a iako se već ranije nagađalo o njenoj trudnoći, par je demantirao takve navode
  • Prinova bi trebala stići početkom ljeta, a par prije toga priprema i vjenčanje

'Prvi put čujem za to', prokomentirao je Petar Grašo u listopadu prošle godine za tportal tračeve o tome da on i Hana Huljić čekaju dijete, šaleći se kako je njegov punac Tonći Huljić "zabranio djeci da išta rade prije braka". No, čini se kako su nagađanja ipak bila istinita ili da su se predviđanja mnogih ostvarila.

Da, Hana Huljić i Petar Grašo postat će roditelji! Zahvaljujući Grašinom prijateljstvu s njenim ocem, Tončijem Hiuljićem, par se poznaje već dugo, no za njihovu vezu saznalo se u listopadu prošle godine. Iako na početku ni Grašo ni Hana nisu potvrdili te vijesti, par se nije skrivao te su viđeni zajedno na raznim lokacijama sve od Sarajeva do Korčule gdje je Grašo pjevao, a Hanu poveo kao pratnju.

 Nakon što se vijest o trudnoći proširila domaćim portalima, Hana je istu potvrdila Jutarnjem listu

"Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost, rekla je kratko Hana, koja je, kako doznaje Jutarnji, trudna oko 12 tjedana. 

"Prinova bi trebala stići početkom ljeta, a doznajemo da par planira i vjenčanje, koje bi se trebalo održati u ožujku, kada Grašo slavi i rođendan," piše Slobodna Dalmacija.  Više informacija se za sada ne zna te par svoj život drži u privatnosti. Grašo je u intervjuu prošle godine izjavio: Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću. Bitno nam je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni, ali i zadovoljni", objasnio je glazbenik.

I jedan i drugi su prije ove veze bili u dugogodišnjim vezama - Hana s s jazz pijanistom Tomislavom Šošićem, a Petar Grašo s pjevačicom Danijelom Martinović s kojom je proveo 24 godine, no nikada nisu imali djecu. Dok su bili u vezi, Danijela je govorila kako se ne opterećuju brakom. "A kad je istinska ljubav tu, onda ne postoji šansa da nam se dijete ne dogodi', ispričala je još 2014. za Večernji list.

 

Komentari 0