Stars

Na fan stranici Petra Graše objavljen traktat u obranu njegove ljubavi s Hanom

  • Traktat posvećen novoj ljubavi Petra Graše objavljen je na njegovoj fan stranici
  • Objava je očitala bukvicu ne samo javnosti, nego i ljudima koji prate Grašin fan page i pozvala na prestanak uplitanja u tuđe živote i vrijeđanja javnih osoba
  • "Svatko od nas ima svoj život", glasi početak objave koju prenosimo jer takav stav ipak smatramo važnim

Na fan stranici Petra Graše objavljen je "traktat" posvećen novoj ljubavi popularnoga glazbenika. U objavi je svima očitana bukvica jer nakon velike vijesti da su on i Hana Huljić zajedno, a sada i očekuju bebu i planiraju skorašnje vječanje, javnost ima podijeljena mišljenja oko njegovog izbora. I ne samo to, već to isto mišljenje dijele s drugima. O ljudima o kojima uopće ništa ni ne znaju.

Nakon što je pjevač godinama bio u vezi s Danijelom Martinović pa su se postavljala pitanja zašto se ne vjenčaju, zašto nemaju djecu i je li to uopće stvarna veza ili samo gluma, sada mnogima ni ova veza ne valjaU objavi koju prenosimo izneseni su stavovi s kojima se slažemo, jer kakvo god tko imao mišljenje, hejterski komentari i seciranje tuđega privatnog života bez imalo razmišljanja i pravog uvida u njega, nikome nisu donijeli ništa dobro.

"Svatko od nas ima svoj život. 14 godina razlike između muškarca i žene uopće nije puno, godine su samo broj, uostalom tko smo mi da sudimo? Nije se rodio tko je svijetu ugodio. Nije vam odgovaralo dok je s Danijelom bio, pričalo se da je homoseksualac - ni to vam nije odgovaralo, pitali ste zašto se ne ženi s Danijelom, pitali ste se zašto je uopće s Danijelom, pitali ste zašto ne postane otac Danijelinom djetetu, to ste potkrjepljivali navodima da je homoseksualac... Pitali ste zašto je ostavio Danijelu, a ne znate da svaka priča ima dvije strane i da je to osobni problem tih dviju istih osoba. Tko smo mi da sudimo?", glasi početak objave.

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete Možda vas zanima Hana Huljić i Petar Grašo čekaju dijete! "Sretni smo i uzbuđeni!" Rubrika Stars Stars

Grašo živi svoj život, a ljudi, iako imaju previše svojih problema, i dalje smatraju da su drugi problemi očito zanimljiviji i bave se njima. "Svaki suvišan komentar govori o osobi koja ga je uputila, a ne o onoj osobi kojoj je komentar upućen. Svima sve najbolje, kao i Danijeli, naravno. Nek se svi usreće na svoj način, definitivno zaslužuje najbolje, kao i svaki drugi dobar čovjek. A nama bi bilo bolje da se bavimo svojim problemima, a ne tuđim. Svatko ima legitimno pravo komentirati nešto, ali vrijeđati drugoga i nema baš...", napisano je, a mi dodajemo - potpuno točno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

"Javni život nimalo nije lagan, nosiš se s raznim ružnim, kao i onim lijepim komentarima. One informacije koje se ne znaju, izmisle se te se tako stvara nekakva slika. Fokusirajmo se na svoje probleme... Živjela ljubav", glasio je zaključak. Objava je privukla pozitivne reakcije. "Odlično napisano", "Svaka čast na tekstu, previše je onih koji kritiziraju druge i bave se tuđim životima, a svoj nisu sredili", " 'Ko je jos narodu blentavom ugodio...", glasili su neki od komentara.

Sve to dolazi zajedno s dva dana starom viješću da Petar Grašo i Hana Huljić očekuju bebu, a 31-godišnja pjevačica je trudna već tri mjeseca. Imena za prinovu već su smišljena, a nakog njegovoga koncerta planiraju vjenčanje i to već 19. veljače. I dok najvažniji akteri o svojim planovima i životima šute, javnost ne prestaje smišljati nove zaplete i komentare, kao ni pustiti prošlost da ostane gdje joj je mjesto. A ako su uspjeli oni, zašto je to tako teško drugima? Iako ne znamo zašto je došlo do takvih odluka, to nije ni potrebno, znaju samo oni koji su ih donijeli i to je dovoljno.

Možda vas zanima Hana Huljić za 31. je rođendan objavila sliku iz djetinjstva. Sve ipak više zanima vijest o vjenčanju Rubrika Life&style Life&style

I uvijek je to u životu tako - o ukusima se ne raspravlja, niti nas se tiču tuđi izbori, ali na kraju se samo o tome raspravlja. Tko je koga izabrao, tko je koga ostavio, zašto, tko je kriv, kakav je tko bio u vezi - u konačnici to znaju samo dvije osobe, duboko u sebi, koliko god teško bilo priznati. A ostali, osobito javnost, vole iznositi vlastita mišljenja jer su uvjereni da baš oni znaju najbolje. Razmisli li itko prije nego što nešto ružno napiše? Bilo za Petra Grašu i Hanu Huljić, ili Danijelu Martinović, ili neku četvrtu javnu ili privatnu osobu? Puno je ljepše i zdravije svakome poželjeti sreću i baviti se vlastitim životom, jer, svakome bi on ipak trebao biti najvažniji.

Photo: Pixsell

Komentari 0