Beauty

Jennifer Aniston i Beyoncé promijenile stil - nose frizure koje ili voliš ili ne možeš smisliti!

  • Jedna od najpopularnijih frizura za ovu godinu očito uključuje - šiške
  • Novi stil pokazale su tako Jeniffer Aniston, ali i Beyoncé. Ipak, svaka šiške nosi na svoj način...
  • A dok je slavna glumica ostala vjerna svojoj prepoznatljivoj dužini kose, pjevačka diva odlučila se za radikalnu promjenu!

Frizura kakvu je Jennifer Aniston nosila u Prijateljima poznata je i tražena još i danas, a omiljenoj se glumici stil tijekom godina gotovo i nije mijenjao. Ipak, varijacije na temu nisu joj strane pa je sada svojoj prepoznatljivoj frizuri dodala i još jedan detalj - šiške.

No, nije ona jedina promijenila frizuru i iznenadila obožavatelje. I Beyoncé odsad nosi šiške, a svoju je dugu kosu zamijenila trendi verzijom boba.

Iako smo na njima obje frizure vidjeli već i ranije, posljednjih su godina vjerne svojim dobro poznatim stilovima. Ipak, izgleda da je stiglo vrijeme za promjene. Jennifer Aniston fotografiju na kojoj se vidi nova frizura objavila je na svome Instagramu, a na njoj pozira uz kolegu Adama Sandlera uz kojeg glumi u nastavku filma Murder Mystery.

Jennifer Aniston Možda vas zanima Jennifer Aniston podijelila je fotografije svojih najljepših frizura. Koja po tebi glumici najbolje pristaje? Rubrika Stars Stars

Možemo tako zaključiti i da je riječ o frizuri za potrebe filma, no budući da joj i šiške savršeno stoje, možda ih odluči i zadržati. Ovakav stil nadahnut je 60-im godinama, a dobio je naziv curtain bangsodnosno zavjesa-šiške.  I druge su se slavne dame  odlučile za njih pa ovakav stil tako odnedavno njeguje i Kristen Stewart, ali i Billie Eilish i Kendall Jenner.

Beyoncé se pak odlučila za dramatičniju promjenu. Svoju je dugu i gustu kosu s prepoznatljivim loknama ošišala na bob, ali nije zaboravila niti na šiške, što je još jedan dokaz da ovoj divi svaka dužina i stil frizure jednako savršeno pristaju. Ova je frizura stigla zajedno s kampanjom za njezinu sportsku kolekciju koju je objavila na svojim društvenim mrežama.

Njezina je nova trendi frizura klasičnoga četvrtastog oblika, potpuno ravna, sve do ruba vilice, i uz guste joj šiške savršeno uokviruje lice. Ovo je osim toga i najkraća frizura koju je Queen B nosila posljednjih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Ipak, pjevačica boju svoje frizure nije mijenjala pa je tako nijansa karamele koju već dugo njeguje ostala netaknuta.

Možda vas zanima Beyonce uoči velikog 40. rođendana otkriva neke najvažnije životne lekcije koje je dosad naučila Rubrika Stars Stars

Preostaje nam još samo vidjeti nije li i njezina promjena vezana isključivo uz kampanju, jer uopće nas ne bi iznenadila kad bismo saznale da samo nosi - periku. Ipak, i ova promjena pokazuje da je i bob jedna od popularnih frizura za ovu godinu pa bez obzira odlučiš li se na šiške uz svoju već poznatu dužinu ili pak na radikalnu promjenu i bob, sigurno ćeš biti u trendu!

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0