Stars
Petar Grašo i Danijela Martinović

Danijela Martinović je obrisala sve fotke s Grašom, a na Instagramu je otpratila sve - njega, Hanu i Tončija

  • Još je donedavno Danijela Martinović na Instagramu pratila Hanu Huljić, iz čega su mnogi zaključili kako joj ne smeta što je postala nova djevojka njezinog bivšeg partnera Petra Graše
  • No, čini se kako je došlo do zaoštravanja odnosa i da je više ne zanimaju ni Grašo, ni Hana, ni Tonči Huljić
  • Osim što je obrisala sve fotografije s Grašom, Danijela tako više nikoga od njih ne prati na Instagramu

Još od njihovog susreta 1995. godine na Dori Petar Grašo i Danijela Martinović slovili su za najskladniji par na domaćoj estradi, a njihove profile na društvenim mrežama krasile su brojne zajedničke fotografije. Iako su unatoč prekidu sačuvali poneke zajedničke uspomene na Instagramu - Grašo je sačuvao selfie s Danijelom i Severinom, dok je ona čuvala fotku gdje poziraju za prevenciju raka dojke, Danijela je sada obrisala sve zajedničke fotografije te ga otpratila s Instagrama.

Hana Huljić pokazala kako se ne opterećuje medijskim natpisima već uživa u društvu prijateljica

Tako se na njezinom profilu više ne može pronaći ni rođendanska čestitka koju mu je uputila u ožujku ove godine, a osim što je otpratila Grašu, na društvenoj mreži više ne prati ni novu Grašinu odabranicu, Hanu Huljić. No, čini se kako je ravnodušnost obostrana jer su i Hana i Grašo prestali pratiti i Danijelu.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Iako se više ne prate na društvenim mrežama, Danijela i Grašo još čuvaju zajedničke fotografije Rubrika Stars Stars

A čini se kako Danijela dosta toga zamjera i nesuđenom svekru Tončiju Huljiću jer se njegovo ime među popisom pratitelja također ne može pronaći. Što je krajnje neobično jer se Hana kao djevojčica 1993. godine pojavila u spotu Danijeline pjesme, a Danijela je jednako tako bila dugogodišnja obiteljska prijateljica Huljića. 

Možda vas zanima Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!" Rubrika Stars Stars

Očito je došlo do zaoštravanja odnosa nakon što je stigla i službena potvrda veze te nakon što je novopečeni par počeo svoju ljubav sve više eksponirati u javnosti. Prošlog tjedna novi je par uhvaćen u zaljubljenoj šetnji sarajevskom Baščaršijom, a Hana nije ispuštala Petrovu ruku. "Jesmo li dobro ispali", upitao je Petar fotografe portala Dnevni avaz prije nego što su produžili u svojem pravcu. A nakon romantičnog posjeta Sarajevu nastavili su provoditi zajedničko vrijeme na svadbi, ne odvajajući se jedno od drugog i ne mareći za znatiželjne poglede gostiju.

Čak se pojavilo i šuškanje u medijima kako je Hana trudna i kako dvojac očekuje prinovu, ali Grašo je to demantirao za tportal.hr. kazavši: "Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", rekao je Petar.

Danijela Martinović Možda vas zanima Prepustila se adrenalinu! Evo što Danijela radi dok mediji pišu kako Hana već živi u Grašinom stanu u metropoli Rubrika Stars Stars

Iako se priča kako se Hana doselila i u Grašin zagrebački stan, novopečeni par još informacije o svojoj vezi daje na kapaljku te je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost. Nešto rječitiji bio je Hanin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para: „Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom“, rekao je Zoran Grašo za 24sata.

Otac Petra Graše potvrdio vezu pjevača s Hanom Huljić Možda vas zanima Otac Petra Graše komentirao je odnos sina i Hane Huljić i sve rekao u nekoliko rečenica Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell

Komentari 0