Stars
Danijela Martinović

Prepustila se adrenalinu! Evo što Danijela radi dok mediji pišu kako Hana već živi u Grašinom stanu u metropoli

  • Petar Grašo i Hana Huljić privlače puno pažnje ovih dana, ali novopečeni par za sada ne želi otkrivati detalje svoje veze
  • Za to vrijeme sa svojim pratiteljima komunicira i bivša Grašina partnerica Danijela Martinović 
  • Splićanka s adresom u Zagrebu pokazala je kako se prepustila adrenalinskom doživljaju, a pratitelji joj komplementiraju na hrabrosti te ističu kako 50-godišnja pjevačica ima dječju dušu

Nekoliko mjeseci nakon što je izašao iz 24 godine duge veze s Danijelom Martinović, Petar Grašo više se ne skriva sa svojom novom odabranicom, 15 godina mlađom Hanom Huljić, a detalji oko novog odnosa uvelike intrigiraju domaću javnost. O vezi se kratko oglasio i 45-godišnji pjevač, a konačno je i glazbenica komentirala svog novog dečka koji joj je osvojio srce nakon prekida s pijanistom Tomislavom Šošićem s kojim je bila od 2011. godine.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Iako se više ne prate na društvenim mrežama, Danijela i Grašo još čuvaju zajedničke fotografije Rubrika Stars Stars

''Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne... Hvala na razumijevanju!'', rekla je Hana za Večernji list.

Dok je novi par na hrvatskoj estradi prilično samozatajan i 'štedi' na riječima, Danijela Martinović komunicira sa svojim pratiteljima na Instagramu i to preko uzbudljivog  videa. Naime, dok mediji bruje o njezinom bivšem partneru i kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, Danijela je odlučila osvježiti svakodnevicu adrenalinskim izazovom te se odlučila na spustiti ziplineom. 

‘’Zaboravi na sigurnost. Živi tamo gdje te je strah živjeti (Rumi). Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja’’, napisala je Danijela u opisu videa. 

Na kratkim isječcima može se vidjeti kako Danijela pažljivo sluša instrukcije prije nego što se spustila. Izgleda kako se pjevačica doista zabavila, a oduševila je i pratitelje. ‘’Dječja duša nađe put do zabave i sreće lako’’, ‘’Bravo, draga i slatka curice’’, ‘’Hrabrost i još uz prelijepi osmijeh’’, ‘’ Sitna ali dinamitna, kraljica’’, nizali su se komentari. 

Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!"

A po povratku u svoj dom na  Bundeku, u susjedstvu bi ponekad mogla i naići na Hanu Huljić. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, kćer Tončija Huljića provodi sve više vremena u Grašinom stanu u zgradi koja se nalazi udaljenoj svega nekoliko metara od one u kojoj živi njegova bivša partnerica. Prema ovome, moglo bi se naslutiti da Hana i Petar misle ozbiljno. 

Tončiju i Vjekoslava Huljić već neko vrijeme znaju za novu veze svoje kćerke. No, kako piše Slobodna Dalmacija, Grašin otac Zoran, bivši košarkaš, kao i majka Snježana, navodno su ostali iznenađeni sinovim odabirom, ali su brzo prihvatili novu djevojku svoga sina. 

Podsjetimo, novopečeni par neko vrijeme je skrivao svoju romansu sve do početka tjedna kada su na vidjelo izašle fotografije para koji je se držao za ruke u središtu Zagreba. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    pa to znači da danijela ima svoj stan a grašo svoj...onda ni nisu živjeli zajedno