Stars
Petar Grašo i Danijela Martinović

Iako se više ne prate na društvenim mrežama, Danijela i Grašo još čuvaju zajedničke fotografije

  • Nakon što su Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli vezu koja je trajala 24 godine, o ljubavnom životu dvoje ponovno slobodnih glazbenika nije se ništa znalo 
  • No, prošlog su se ponedjeljka pojavila šuškanja da Grašo ponovno ljubi - i to kći Tončija Huljića, Hanu 
  • Ipak, Grašo i Danijela su unatoč prekidu sačuvali poneke zajedničke fotografije na društvenim mrežama

Prošlog je ponedjeljka medijsku prašinu o novopečenoj ljubavi digla vijest o vezi Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, kćeri Tončija Huljića, nakon što su uhvaćeni zajedno kako se drže za ruke u romantičnoj šetnji Zagrebom. A ako je suditi prema saznanjima njihovih bliskih prijatelja, u ljubavnoj su vezi od sredine kolovoza, dok su Grašo i Danijela Martinović 24-godišnju vezu okončali početkom svibnja.

Je li moguće? Petar Grašo navodno ponovno ljubi, i to 14 godina mlađu kćer Tončija Huljića, Hanu

No, iako se ni Danijela ni Grašo više ne prate međusobno na društvenim mrežama, da 24 godine ljubavi nije mala stvar pokazuju i poneke zajedničke fotografije koje je bivši par sačuvao. Naravno, Instagram danas svakako nije mjerilo iskrene ljubavi, no svjesni smo kako jednako tako mnogo toga i otkriva, a kad ljubav pukne svi zajednički zabilježeni lijepi trenuci i romantične fotografije bivaju bez traga izbrisani.

Još od njihovog susreta 1995. godine na Dori slovili su za najskladniji par na domaćoj estradi, a njihove profile na društvenim mrežama krasile su brojne zajedničke fotografije, a tako je Grašo danas sačuvao selfie s Danijelom i Severinom, dok ona čuva fotku gdje poziraju za prevenciju raka dojke.

Možda vas zanima Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!" Rubrika Stars Stars

No, još je intrigantnije to što Danijela, iako ne prati Grašu, prati njegovu novu odabranicu Hanu Huljić s kojom je obiteljsko poznanstvo i prijateljstvo preraslo u ljubav. Šuškanja o vezi Petra i Hane iz dan u dan su sve su glasnija, ali dvojac te tvrdnje još nije ni potvrdio ni negirao, jedino je Grašo za Jutarnji list kazao: " Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", želeći da njegov privatan život i dalje ostane privatan.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Nikako pred oltar i onda prekid: kraj ljubavi Danijele Martinović i Petra Graše Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

No, Tonči Huljić je ipak otkrio neke zanimljive detalje: "Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa", prenosi Večernji list.

Možda vas zanima Danijela Martinović slavi 50-i rođendan, a evo i drugih naših dama koje izgledaju sjajno s pedeset Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell

Komentari 0