Stars

Danijela Martinović slavi 50-i rođendan, a evo i drugih naših dama koje izgledaju sjajno s pedeset

  • Naša omiljena splitska pjevačica Danijela Martinović danas puni 50 godina
  • Danijela je poznata po svome glasu i stasu, koji šarmiraju gdje god se pojavi
  • Danijela je jedna od poznatih Hrvatica kojima bi na izgledu pozavidjele i mnoge mlađe žene i pokazuju nam kako svoje godine itekako dobro nose

Pjevačica Danijela Martinović danas slavi 50-i rođendan i od srca joj čestitamo! Naravno, ovo je i prilika da se prisjetimo koliko godina nas vrckava Splićanka uveseljava pjesmom i vedrim duhom - karijera joj doista traje i traje, a očito joj je bila i suđena. "Gdje god sam došla, bila sam najbučnija i sve sam zabavljala, a sestra je uvijek govorila da je sramotim", rekla je jednom prilikom Danijela koja osim sestre Izabele ima i braću Ivana i Denisa.

Prve glazbene korake, Danijela je napravila već sa 14 kada je počela pjevati u crkvenom zboru crkve Svetog Dominika - tad je imala i ideju da postane časna sestra, no ipak je shvatila da više voli pjevati. Početkom devedesetih godina pridružila se već popularnoj grupi Magazin i tako je počeo njezin estradni put, da bi se nekoliko godina kasnije odlučila za samostalnu karijeru. 

Najpopularnije Danijeline pjesme nezaboravne su "Pleši sa mnom", "Neka mi ne svane", "Što sam ja, što si ti", "Jednom se živi", "Brodolom" i mnoge druge. Diva hrvatske glazbene scene nedavno je predstavila i novu pjesmu "Ljubav ne odustaje", kojom je pokazala da je i nakon 30 godina glazbene karijere i dalje jedna od omiljenih.

Simpatična Splićanka osim što oduševljava glasom, može se pohvaliti i zavidnim izgledom. Vitkom figurom plijeni pozornost gdje god se pojavi, a njezin okrugli, 50-i rođendan bio je povod da se prisjetimo i drugih poznatih Hrvatica, njezinih vršnjakinja ili dama na pragu 50-e, jednako tako lijepih, njegovanih, vitkih i šarmantnih. Svaka čast!

Nina Badrić (49)

Za Ninu Badrić imamo samo riječi hvale, pjevačica odiše entuzijamom i njezina energija pokreće, a iako je na pragu 50-e, koju će proslaviti iduće godine, izgleda fantastično i vrlo često oduševljava fanove izgledom.

Kako izgleda žena sa znanstveno dokazano najljepšim tijelom na svijetu

Severina (49)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je poznata ikona seksepila, i zaista nemamo što dodati, zaslužila je tu titulu. Pjevačica predano brine o svom izgledu i zdravlju, pa nas ovakva linija niti ne čudi.

Bojana Gregorić Vejzović (49)

Bojana je također poznata po besprijekornom izgledu, pa se i njezini obožavatelji pitaju stari li uopće ova glumica gracioznog držanja (od godina bavljenja baletom?) i delikatne ljepote? Njezin zarazan osmijeh i pozitivan stav zasigurno je čine i još mladolikijom.

Borna Kotromanić (50)

Bivša modna dizajnerica i poduzetnica majka je četvorice sinova, a može se pohvaliti zavidnom linijom. Borna je svjesna svojih aduta pa je svojevremeno izjavila kako je ona "žena, majka, carica". Njezine modne kombinacije redovito privlače puno pozornosti.

Možda vas zanima Sharon Stone se i u 60-ima može pohvaliti tijelom u badiću: "Ljudi još uvijek žele vidjeti moje s*se!" Rubrika Stars Stars

Nela Kocsis (50)

Kazališna i televizijska glumica oduševljava isklesanom figurom uživajući u ljetnim radostima, pa nerijetko počasti pratitelje fotografijama koje mame uzdahe, baš poput ove u bikiniju.

Barbara Kolar (51)

Naša televizijska voditeljica oduševljava svojim modnim kombinacijama, a nitko ne bi rekao kako je već prešla prag 50-e. 

Možda vas zanima Maja Šuput pozirala sa sinom na ljetovanju, pratitelje iznenadila njezina zavidna linija Rubrika Stars Stars

Vanna (51)

Vanna osim svojim glasom, osvaja i svojim mladenačkim izgledom, a jednom prilikom izjavila je kako je "ljubomorna na one koji jedu, a ne debljaju se!" "Fizički izgled zaista nije presudan, ali je za moj posao ipak dosta važan. Iako, trudila bih se korektno izgledati i da nisam pjevačica. Dobro je za samopouzdanje. Ugodan je osjećaj dobro izgledati u haljini koja vam se svidi na vješalici", zaključila je.

Leonarda Boban (51)

Modna dizajnerica nekada se bavila modelingom, a u njemu se zna okušati čak i danas. Linija joj je savršena te i danas oduševljava figurom i pokazuje kako joj godine i te kako dobro stoje.

Mila Elegović (51)

Na izgledu i besprijekornoj liniji Mili Elegović mogle bi pozavidjeti i puno mlađe djevojke. Otkrila je kako joj nije uvijek lako, no uporna je i kada nema motivacije za vježbanje. "Ja ustvari u sebi nikad nisam pristala na vježbanje, meni je to muka i zaista se moram iz dana u dan natjeravati na vježbanje. Ali ono što me motivira je činjenica da želim sebi dati najbolju verziju sebe, istražiti svoj duh i tijelo do kraja, ma koliko teško to bilo", rekla je jednom prilikom.

Photo: Instagram@jhair_stylist

Komentari 0