Stars

Tonči Huljić oglasio se o vezi kćeri i Petra Graše: "Ako su oni sretni, i ja sam!"

  • U medijima je odjeknula vijest kako pjevač Petar Grašo ponovno ljubi i to kćer svojeg prijatelja i kolege Tončija Huljića; Hanu
  • Tonči i njegova supruga Vjekoslava sada su se oglasili i čini se, dali blagoslov kćerinoj vezi
  • Par je viđen u Splitu, navodno držeći se za ruke, no nijedno od njih još nije potvrdilo navode o vezi

Nakon što je u medijima odjeknula vijest o vezi pjevača pjevača Petra Graše (45) i kćeri Tončija Huljića, Hane (30) njezin otac prokomentirao je što misli o svemu. Čini se kako su i glazbenik i njegova supruga Vjekoslava dali blagoslov kćeri. 

 | Autor: Pixsell/Žarko Bašić Pixsell/Žarko Bašić Tonči Huljić oglasio se o navodnoj vezi svoje kćeri Hane i Petra Graše

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", pišu 24 sata. 

Možda vas zanima Je li moguće? Petar Grašo navodno ponovno ljubi, i to 14 godina mlađu kćer Tončija Huljića, Hanu Rubrika Stars Stars

Također se osvrnuo na Grašinu pjesmu koju bi uskoro trebao završiti: "Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bi priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa", dodao je Huljić.

Iako je par potaknuo veliko zanimanje za svoj odnos upravo zbog bliskih obiteljskih odnosa i prijateljstva Graše i Huljića, te činjenicom da je Hana mlađa od pjevača 15 godina, obitelji to ne predstavlja problem. Hana i Petar znaju se od njenih malih nogu, pa ne čudi što se iz prijateljstva rodila ljubav.

Stručnjaci tvrde da su uspješniji brakovi s većom razlikom u godinama. Ovo su njihovi argumenti

Petar i Hana 2016. godine zajedno su i snimili pjesmu "Srce za vodiča" za koju je glazbu napisao Hanin otac Tonči, a tekst potpisuje njezina majka Vjekoslava.  Grašo se tada našalio rekavši kako se Tonči isprva bunio.  "Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo", rekao je tada Grašo. Iako je par zajedno viđen u Splitu, držeći se za ruke, prolaznici tvrde kako se ne skrivaju niti Hana niti Grašo dosad nisu potvrdili glasine o ljubavnoj vezi.

Možda vas zanima Vlaović oženio 17 godina mlađu izabranicu, a evo koji još poznati Hrvati nisu marili za razliku u godinama Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Žarko Bašić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ON NJU ZNA KO MALU CURICU, VALJDA JOJ NOSIO BOMBONE.....TO JE MALO BOLESNO