Stars
Otac Petra Graše potvrdio vezu pjevača s Hanom Huljić

Otac Petra Graše komentirao je odnos sina i Hane Huljić i sve rekao u nekoliko rečenica

  • Zadnjih dana se puno priča o vezi između Petra Graše i 15 godina mlađe Hane Huljić 
  • Ako je netko do danas možda sumnjao u novu romansu na glazbenoj sceni, sada su sve sumnje uklonjene
  • Naime, oglasio se Zoran Grašo, Petrov otac, koji je potvrdio novonastalu vezu

Zoran Grašo, poznati splitski ugostitelj i nekadašnji košarkaš, isprva nije želio komentirati išta o sinovoj novoj vezi, ali ipak je dao komentar za 24sata o novoj romansi koja intrigira domaću javnost. „Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom“, rekao je Zoran Grašo za 24sata.hr.

Inače se šuška da veza Hane i Petra traje sigurno nekoliko mjeseci, premda se za nju doznalo tek prije nekoliko dana, kad su ih fotoreporteri snimili nasmijane kako zajedno šeću Zagrebom. O njihovoj romansi je navodno brujao Split ovoga ljeta, kad su viđeni kako se drže za ruke u jednom kafiću na splitskoj Rivi.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Iako se više ne prate na društvenim mrežama, Danijela i Grašo još čuvaju zajedničke fotografije Rubrika Stars Stars

Tata Huljić je navodno blagoslovio je njihovu ljubav, a sada očito i tata Grašo, pa bi se moglo reći da nema više sumnje u ozbiljnost veze između Hane i Petra. 

Među njima je zaiskrilo nakon što su oboje izašli iz dugih veza, odnosno nakon što je Petar prekinuo s Danijelom Martinović, a Hana s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila gotovo deset godina u vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Danijela Martinović se napokon oglasila nakon šuškanja da je njezin bivši partner u vezi s 15 godina mlađom kolegicom i to putem Instagrama. Nije željela komentirati vezu svog bivšeg, nego se pohvalila svojim provodom na otoku Krku, gdje se spuštala ziplineom i očito se dobro zabavljala.

Danijela Martinović Možda vas zanima Prepustila se adrenalinu! Evo što Danijela radi dok mediji pišu kako Hana već živi u Grašinom stanu u metropoli Rubrika Stars Stars

Čini se da se Danijela pomirila s novonastalom situacijom te okrenula novu stranicu u svom životu, nakon 24 godine veze s pjevačem.   

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0