Stars

Baš kao prava Barbie lutkica! Franka Batelić oduševila novom frizurom

  • Poput brojnih žena i pjevačica Franka Batelić se s dolaskom proljeća odlučila na osvježenje frizure
  • Pohitala je u Salon Franić na bojenje i šišanje, a završnim rezultatom se pohvalila na društvenim mrežama
  • "Ovoj ženi bi i fudbalerka famozno stajala", prokomentirala je Frankin izgled jedna od oduševljenih pratiteljica

Pjevačica Franka Batelić ovih je dana predstavila novu pjesmu pod nazivom 'Bolji ljudi', a u popratnom glazbenom spotu pojavljuje se i njezin srednjoškolski prijatelj, glumac Marko Braić. No, to nije bila jedina novina s kojom se 28-godišnja pjevačica pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, Franka se odlučila i na novu frizuru pa je pohitala u salon svog dugogodišnjeg frizera Zvonimira Franića. "Nova kosa, novo proljeće", otkrila je Franka na svim Instagramu pokazavši obožavateljima kako je to izgledao njezin "jutarnji remont". Ni posjet frizerskom salonu nije prošao bez pjesme, a pjevačica ja mikrofon ovoga puta zamijenila četkom.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Možda vas zanima Odabrali smo po dvije najljepše frizure koje pristaju ženama u 30-ima, 40-ima i 50-ima Rubrika Beauty Beauty

Nismo sigurni da li se poznati frizer priključio ovom 'mini koncertu', no uvjerene smo kako bi to sigurno mogao učiniti budući da je svojevremeno i sam gradio glazbenu karijeru. Pod umjetničkim imenom Fran, 2015. godine izdao je pjesmu 'Ljeto dva puta godišnje', a istu je do sada preslušalo više od 1,8 milijuna ljudi.

Sa Zvonimirom Franićem porazgovarale smo o pjevačkoj karijeri, slavnim klijenticama i trendovima za 2021.

Ipak, doima se kako ga nećemo tako skoro ponovno vidjeti u ovoj ulozi. "Teško je uspješno spojiti i balansirati i frizersku i glazbenu karijeru. Frizerstvo je kao moja najveća strast ipak prevagnulo, no nisam nesklon ideji da se jednom ponovo uhvatim mikrofona", otkrio nam je slavni frizer u ekskluzivnom razgovoru.

Možda vas zanima Svaka peta žena želi povratak ove vintage frizure – jesi li i ti među njima? Rubrika Beauty Beauty

Fotografije završnog rezultata, odnosno Frankine nove frizure, objavljene su i na službenom Instagram profilu Salona Franić. "Slojevi, šiške, nova Franka", stoji u opisu objavljene fotografije. Pjevačica se našalila kako izgleda kao "gospođa", a pratitelji su ostali zadivljeni ovom transformacijom.

"Predivna si na svakoj fotki. Tako lijepa", "Predivna ona, predivna frizura", "Ovoj ženi bi i fudbalerka famozno stajala", samo su neki od komplimenata upućenih na njezin račun. Sviđa li ti se njezi osvježeni proljetni look?

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0