Beauty

Odabrali smo po dvije najljepše frizure koje pristaju ženama u 30-ima, 40-ima i 50-ima

  • Dugačka i valovita? Kratka i praktična? Svestrani bob?
  • Mnogo je prekrasnih frizura, a među njima i mnogo onih koje će odgovarati našem obliku lica
  • No, kad u računicu uvrstimo i našu dob, koje su najbolje? Što znači da nas pokazuju u najboljem svjetlu, praktične su i, zašto ne, možda i pomlade

Odgovarajuća frizura ne samo da laska našem licu, već nas i nekako obasja. Naša kosa i po boji i mora odgovarati našem tonu kože i uskladiti se s bojom očiju, a frizura građi lica. Bez obzira imaš li 30, 40 ili 50 godina, uvijek bi trebala nositi onu frizuru s kojom se osjećaš najugodnije, da si to "prava ti", ali i s njom najljepše izgledaš. Unatoč tome, postoje određene frizure koje izgledaju bolje kad smo mlađe i one koje su s godinama nekako učinkovitije u tome da izgledamo njegovano, lijepo i da, zašto ne, koju godinu mlađe.

Možda vas zanima Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu Rubrika Beauty Beauty

Najljepše frizure od 30. godine

Dugačka kosa

Mnoge žene žele lijepu dugu kosu. Pogotovo u 30-ima imamo energije i želje da se pobrinemo za ostvarenje te želje. Tako lijepa kosa zahtijeva dosta njege proizvodima poput maski za kosu, ali i češće posjete frizeru nego što se misli. Ipak, kad se raspusti zaleprša oko tebe - dojam je nenadmašan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Lob/bob

Šišanje kose do dužine ramena praktično je i istovremeno lijepo. Kraću kosu možeš brzo oblikovati, posušiti fenom ili na zraku, a također izgleda jednako dobro dok u parku trčkaraš s djecom ili na važnom poslovnom sastanku. Mladačka i svježa, ova frizura izvrsno pristaje ženama u 30-ima.

 

Najljepše frizure od 40. godine

Pixie frizura

Kratka kosa nije samo praktična, nego je vrlo moderna! Ako oblik lica odgovara, podšišana kosa može izgledati fenomenalno. Osobito na ženama u 40-ima, pixie izgleda odvažno i drsko. Daje mlad i svjež izgled i ide jednostavno uz sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nawa3em (@nawa3emcom)

Frizura koja je sada veliki trend savršeno stoji ženama koje su napunile 40 godina

Valovi srednje dužine

Kosa srednje dužine izuzetno je jednostavna za njegu i brza za oblikovanje. Žene u 40-ima obožavat će ovu frizuru! Glačalom za kosu ili uvijačem možeš za nekoliko minuta dočarati nježne valove i biti spremna za svaku prigodu. Moderni slojevi i svijetle šiške osobito su lijepi ako imaš duže ili visoko čelo.

Najljepše frizure od 50.

Klasični bob

Klasični kratki bob otmjena je i lijepa frizura za žene u 50-ima. Lako se njeguje i može se koristiti sa sjajnim highlightima koji odgovaraju sezoni, npr. zlatni pramenovi ljeti, a bakreni u jesen.

Zavjesa šiške - da ili ne? Inspirirat će te ove žene čijih se sjajnih transformacija ne možemo nagledati

Duga kosa sa šiškama

Prirodno gusta i jaka kosa izgleda nevjerojatno čak i u dobi od 50 godina ako je dugačka. S šiškama izgledat ćeš mlađe, a „snažna“ boja osigurava privlačan pogled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0