Stars

Antonija Blaće objavila fotku s vjenčanja: "Jedna od najljepših vjenčanica ikad..."

  • Antonija Blaće povodom Valentinova objavila je fotografiju sa svog vjenčanja
  • Pratitelji su joj uputili komentare pune ljubavi, a mnogi su bili posebno oduševljeni vjenčanicom
  • "I meni i dan danas srce zatitra", napisala je Antonija

Antonija Blaće na svom je Instagram profilu objavila fotografiju povodom Dana zaljubljenih. Voditeljica je pokazala kako je izgledala na dan svog vjenčanja prije nekoliko godina. 

Fotografija prikazuje Antoniju i njezinog supruga kako se drže za ruke, okrenuti leđima prema kameri. 

"Sretno Valentinovo. Nije fotka s Valentinova, al je bio jako ljubavni dan", napisala je u objavi. Mnogi su joj pratitelji ostavili predivne komentare, a mnogi su najviše bili oduševljeni njezinom haljinom.

Antonija Blaće Možda vas zanima Antonija Blaće u uređenju walk-in ormara, sna svake žene, premašila očekivanja: Izgleda filmski, savršenstvo! Rubrika Stars Stars

"I dalje jedna od najljepših ikad viđenih vjenčanica", napisali su joj. "I meni i dan danas srce zatitra", odgovorila joj je Antonija.

"Ta tvoja čarobna vjenčanica", "Najljepša vjenčanica ikad", nastavio se niz komentara. Voditeljica i bivši vaterpolist, Hrvoje Brlečić, vjenčali su se u lipnji 2015. godine u crkvi svetog Marka u Zagrebu.

Možda vas zanima Antonija Blaće tražila fanove njihove tajne sastojke za francusku salatu, jedan odgovor je apsolutno oduševio Rubrika Life&style Life&style

Antonija je tada zasjala u haljini dvojca eNVy room, neobičnog kroja. Gornji je dio bio svileni top, a donji, čipkasti, bio je nježne ružičaste boje dok je oko struka bio zlatni remen.

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0