Stars

Antonija Blaće danas slavi svoj okrugli 40. rođendan. Znaš li koja je njezina najveća rođendanska želja?

  • Voditeljica Antonija Blaće danas slavi svoj okrugli 40. rođendan, a mi smo otkrili koje su njezine najveće želje
  • Kada je riječ o proslavama: "Kod mene je sve u zadnji čas", otkrila nam je simpatična Antonija uz smijeh 

Voditeljica Antonija Blaće danas slavi svoj 40. rođendan pa smo je u to ime nazvali, poželjeli joj puno sreće i pitali što će sama sebi poželjeti za rođendan. Otkrila nam je da si želi samo jedno: "Baš sam si malo zbrajala i da iskreno kažem nemam nekih velikih želja. Bila bih savršeno zadovoljna da sve ostane kako je sad".

Možda vas zanima Antonija Blaće pozdravila jesen u novom hit modelu čizama, pronašli smo slične... Rubrika Stars Stars

Kako je u pitanju okrugli rođendan, odlučili smo saznati i hoće li ga proslaviti. "A ne znam to još, možda isplaniram neki tulum. Nisam mislila ništa, ali na kraju ipak možda hoću. Kod mene je sve u zadnji čas", izjavila je Antonija uz smijeh.

Antonija je objavila slatki video na kojem se igra s balonom i napisala: "Ročkas mi je! Želim Vam sve najljepše i najbolje!", a komentari njezinih pratitelja, ali i kolega i prijatelja samo su se nizali. "Sritan", napisao je pjevač Luka Nižetić, a pratitelji su joj također željeli sve najbolje i najljepše, ali i da joj se sve želje u životu ostvare. 

Možda vas zanima Antonija Blaće nosi najpoželjnije hlače sezone, pronašli smo odlične modele od 60 do 280 kuna Rubrika Stars Stars

Kolumnistica Andrea Andrassy odlučila je neobičnom porukom čestitati rođendan svojoj, kako ona kaže, malenoj curici i groznoj prijateljici Antoniji Blaće.

Možda vas zanima Nastavljamo s uređenjem: Prijavi se i osvoji genijalan makeover doma! Rubrika Life&style Life&style

Ispod njihove zajedničke fotografije napisala je: "Ajmeeeee... kakav je danas dan! Ovoj maloj curici Antoniji Blaće je rođendan. Grozna osoba i grozan prijatelj, ako ne voliš ljude koji će ti uvijek iskreno reć' šta misle. A ona ti uvijek kaže, čak i ako to možda nije ono što želiš čut, ali JE ono što trebaš čut. Ne proizvode se takvi u velikim količinama, zato poželimo ovoj prekrasnoj groznoj curici sve najbolje ikad na svijetu."

Možda vas zanima Novi Gospodin Savršeni potpuna je suprotnost Goranu Jurenecu, a Antonija Blaće otkriva što nas još čeka u novoj sezoni Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0