Stars

Antonija Blaće pozdravila jesen u novom hit modelu čizama, pronašli smo slične...

  • Antonija Blaće pozirala je u outfitu koji uspješno spaja posljednje ljetne dane s nadolazećim jesenskim trendovima
  • Malu scnu haljinicu kombinirala je s trendi kaubojskim čizmama i oduševila nas
  • Pokazala nam je tako na koji način kombinirati zanimljive kaubojke i malu crnu haljinu pa smo u trgovinama pronašle nekoliko komada iz ovog outfita

Simpatična voditeljica velika je ljubiteljica haljina i to osobito onih bezvremenskih, malenih i crnihPokazala nam je to nedavno kad je pozirala u crnoj haljinici koje je kombinirala s gladijatorkama i žutom maramom u kosi dok je slavila ljetne dane koje je provodila u Dalmaciji.

Ovaj put Antonija Blaće crnu je haljinicu spojila s pravim jesenskim trendom - i oduševila nas! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Antonija Blaće (@antonijablace) am

Crnu mini haljinicu šireg i jednostavnog kroja s kratkim rukavima kombinirala je s kaubojkama koje su najavljene kao pravi jesenski trend. Ovaj model čizmica spojila je s haljinom koja otkriva njezine preplanule noge i čini nam se da je pronašla pravi način za spajanje ljetnih i jesenskih trendova. Crne čizmice na niskim sarama imaju i uzorke bijele boje i odlično se nadopunjuju uz Antonijin odabir haljine.

Možda vas zanima Antonija Blaće u zavodljivom ljetnom outfitu - pronašli smo slične komade u Zari i Mangu Rubrika Moda Moda

"Evo, dobro. Vi?", napisala je voditeljica ispod fotografije pritom pozdravljajući jesen uz nekoliko hashtagova. Njezini su pratitelji ostali oduševljeni čizmicama i njezinim preslatkim izgledom. A kako i ne bi kad Antonija doista blista! Pozirala je na kamenim stepenicama kuće u kojoj odmara, a iako je još uvijek na moru, za razliku od mnogih drugih ljeto je ipak polako počela puštati.

Možda vas zanima Antonija Blaće proslavila godišnjicu - i otkrila recept za sretan brak! Rubrika Stars Stars

Jednostavan, a efektan modni spoj jako nam se svidio pa smo u trgovinama pronašle nekoliko komada koji će i u tvom ormaru lako povezati posljednje dane ljeta s prvim zrakama jesenskog sunca.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ruksak C&A (150 kn), haljina Zara (139,90 kn), čizme Stradivarius (449,90 kn), naočale Ghetaldus Dsquared (1611 kn), naušnice Reserved (49,90 kn) A što ti kažeš na ovaj outfit? 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0