Moda

Antonija Blaće u zavodljivom ljetnom outfitu - pronašli smo slične komade u Zari i Mangu

  • Žensko odijelo je istovremeno elegantan, a moćan komad koji može biti izvrsna zamjena haljinama i suknjama
  • Bijelo odijelo super stoji i RTL-ovoj voditeljici i producentici Antoniji Blaće koja ga je odlučila odjenuti za finale showa "Zvijezde ljetni hit"
  • Iskombinirala ga je s bež salonkama i decentnim make-upom, a čak se modno uskladila i s kolegom Tončijem Huljićem. Što misliš, tko ga je bolje isfurao?

Odijelo već odavno nije rezervirano samo za muškarce - ono je postalo ultimativni ženski hit komad koji je popularan i ove sezone. Iako je nosivo tokom cijele godine, posebnu čar ima ljeti kada se može super iskombinirati sa zavodljivim sandalama i cipelama na petu. Ispod sakoa možeš obući obični bijeli T-shirt ili top na bretele kako bi outfitu dodala dozu opuštenosti - a ako ciljaš na eleganciju s dodatkom seksipila ne treba ti ništa. U takvom ćeš se outfitu osobito osjećati kul, a moćno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

To vrlo dobro zna i popularna RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće koja je današnje finale showa "Zvijezde ljetni hit" odlučila ispratiti u profinjenom bijelom odijelu. Ono itekako laska njezinoj ženstvenoj figuri dok V-izrez na sakou suptilno naglašava njezin dekolte. Uz njega je iskombinirala jednostavne bež salonke i opuštenu frizuru. 

Možda vas zanima Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/@myonly143 Instagram/@myonly143

Make-up je pravi ljetni - svjež, s naglaskom na highlighteru i jačem ružu. Outfit je zaokružila decentnim nakitom i još jednom pokazala kako je manje zapravo više. Uz to, stilski se uskladila i sa svojim kolegom Tončijem Huljićem koji se, doduše u malo drukčijoj varijanti, također odlučio na bijelo odijelo. 

 | Autor: Instagram/@myonly143 Instagram/@myonly143

Dok razmišljaš o tome tko ga je bolje isfurao, mi ti donosimo par komada pomoću kojih možeš iskopirati ovaj outfit koji je kao stvoren za ljetna vjenčanja, ali i romantične ljetne večeri.

Možda vas zanima Počeli su ljetni popusti! Evo koliko ćete uštedjeti u Zari, Stradivariusu, Mangu... Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: ZARA sako (399,90 kn), MANGO hlače (169,90 kn), ZARA sako (499,90 kn), MANGO hlače (169,90 kn)

 

 

 

 

Photo: Instagram/@myonly143

Komentari 0