Life&style

Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku

  • Ako vjeruješ u horoskop ovo je članak za tebe
  • Ovog puta zvijezde ti prognoziraju da - isprobaš novu kavu!
  • U nastavku ti donosimo idealnu kavu prema tvom astrološkom znaku

Većina nas ne može zamisliti dan bez kave i uglavnom uvijek pijemo istu. No znaš li da zvijezde znaju tvoju idealnu kavu? Saznaj kakva kava bi ti se svidjela prema tvom horoskopskom znaku i isprobaj je! Možda običnu crnu bez šećera ili bijelu kavu zamijeniš nekim novim okusom...

Ovan

Ovaj prvi znak zodijaka vrlo je nestrpljiv i kompetitivan, u svemu mora biti prvi, najbolji i najjači. Zbog snažnog i moćnog karaktera najbolje mu odgovara dugo pržena i baršunasta kava moćnog i intenzivnog okusa s daškom gorkog kakao praha. Takva kava ostavlja ugodan gorki aftertaste koji bi ti zaista mogao odgovarati ako si rođena pod ovim znakom. 

Bik

Bik je senzualan astrološki znak koji voli maksimalno uživati u dobroj hrani i lijepim stvarima te uvijek nastoji dobiti najbolje od svega pa tako i od svoje kave. Zato je za bika najbolja intenzivna i kremasta kava guste, baršunaste teksture koja se postiže finim mljevenjem. 

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku znatiželjne su, svestrane i stalno su u potrazi za nečim novim. Ne vole rutinu pa tako ne vole ni piti stalno istu kavu. Sklone su isprobavanju novih stvari stoga je za blizance idealna voćna i vibrantna kava s vinsko voćnim notama crnog ribiza i brusnice, specifična zbog svoje lagane, ali živopisne kiselosti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Rak

Rak je osjetljiv i lako mijenja raspoloženja, ali je i vrlo emotivan i odan. Voli udobnost i drži se poznatog pa će najviše uživati u punom i ujednačenom espressu čije su karakteristike delikatna aroma te suptilni balans između jakosti, finoće i punine.

Lav

Ako si po horoskopu lav znači da voliš relaksaciju i jednostavnost. Nemaš strpljenja za komplicirane ili dosadne stvari i ne mariš za detalje. Zato je tvoj idealni crni napitak kava s okusom čokolade. Tamna, bogata i klasična kava čiji okus crne i gorke čokolade podsjeća na kockicu tamne čokolade mogao bi biti tvoj svakidašnji izbor u kojem ćeš zaista uživati. 

Djevica

Za razliku od lava, djevica iznimno pazi na detalje i pravi je perfekcionist. Iako uvijek sve analizira i preispituje, ujedno je i praktična, pa je njezina idealna kava ona s okusom vanilije. Bogata izbalansiranim aromama vanilije i pečenih žitarica, punog okusa, nježna i svilenkasta na nepcu pravi je odabir za one rođene u znaku djevice. 

Vaga

Vage su nježne, ali izuzetno izbirljive i neodlučne pa uvijek "igraju na sigurno". Kada imaju raznolik izbor pred sobom teško im je odlučiti se za nešto, stoga uvijek radije biraju ono s čime znaju da ne mogu pogriješiti. Zato je za njih idealna blaga i delikatno pečena kava s klasičnim aromama i harmoničnim balansom. 

Škorpion

Rođeni u znaku škorpiona strastveni su, nezavisni i autentični. Uvijek tjeraju sve po svome i vole isprobavati nove stvari. Ovaj će znak najviše uživati u neobičnim i autentičnim napitcima poput cvjetne i bistre kave bogate toplim aromama zrelog voća i delikatnim notama cvjetova naranče. 

 | Autor: Photo by Candice Picard on Unsplash Photo by Candice Picard on Unsplash

Strijelac

Strijelci su optimistični, puni energije i samopouzdanja; slobodnog su duha i otvorenog uma. Skloni su avanturama i uzbuđenjima pa je  za njih idealna moćna i karamelizirana kava. Intenzivnog okusa s notama karamele i đumbira i drvenaste arome probudit će strijelčeva osjetila i potaknuti njegovu energiju. 

Jarac

Odgovoran, ambiciozan i discipliniran jarac sklon je tradiciji i uvijek "igra po pravilima". Ako si rođena u ovome astrološkom znaku, obožavat ćeš slatku i laganu kavu bez kofeina s ujednačenim notama žitarica i voća. 

Ribe

Ribe su misteriozne i kreativne te sklone sanjarenju. Iznimno su empatične prema drugima i nježne, ali moćne naravi zbog čega ih svi vole. Zbog toga je njihova idealna kava moćna i drugačija - intenzivna s voćnim notama i mrvicom kiselosti - baš po mjeri ribe. 

Vodenjak

Vodenjaci su originalni, nezavisni i energični, pa vole da je i njihova kava energična i jedinstvena. Zato je za njih idealan bogat, prepoznatljiv i jedinstven espresso s izuzetnim notama žitarica i profinjenom laganom kiselošću. 

Sada kada znaš kakvu ti kavu zvijezde preporučuju jesi li dovoljno hrabra prekinuti s običnom crnom bez šećera? Ako jesi, svrati do Nespresso boutique shopa u Zagrebu po svoju idealnu kavu i isprobaj nešto novo!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0