Stars

Antonija Blaće sa suprugom uživa na odmoru, ali ni tada se ne libi uzeti u ruke... dlijeto?

  • Voditeljica Antonija Blaće je sa suprugom Hrvojem posljednjih nekoliko dana provela na Braču gdje je pohodila ondašnji filmski festival
  • Par se odlično provodio, a društvo su im pravili Goran Bogdan i njegova nova djevojka te Jelena Perčin i Momčilo Otašević
  • Po završetku festivala supružnici su se zaputili u razgledavanje otoka, a posjetili su i klesarsku školu

Voditeljica i producentica Antonija Blaće zbija zna kako spojiti ugodno s korisnim. Ovih se dana u pratnji supruga Hrvoja Brlečića zaputila na otok Brač gdje je pohodila ovogodišnje izdanje Brač film festival. Sudeći prema fotografijama par se ondje odlično proveo, a društvo su im pravili glumci - Goran Bogdan i njegova nova djevojka Jovana Stojiljković te Jelena Perčin sa suprugom Momčilom Otaševićem.

 | Autor: Facebook/Brač film festival Facebook/Brač film festival

 | Autor: Facebook/Brač film festival Facebook/Brač film festival

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Osim u filmovima, veselo društvo je dva dana trajanja festivala u Supetru uživalo i u noćnom provodu te dobroj kapljici. Antonija se na crvenom tepihu pojavila u dvije jednostavne ljetne kombinacije. Za prvi dan je odabrala bež haljinu midi dužine uz koju je kombinirala trenutačno vrlo popularnu pletenu torbicu. Drugu večer festivala, voditeljica je zablistala u jednostavnoj, ali efektnoj crnoj haljini koju je uparila sa smeđim modnim dodatcima.

 | Autor: instagram @ruerodier instagram @ruerodier

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

!Da sam klesar da sam klesar koji noću raadi!! Brački menka..

Objavu dijeli Hrvoje Brlecic (@hrvojebrlecic)

Po završetku festivala, supružnici Brlečić su uživali u razgledavanju otoka Brača te su osim lokalne gastronomske ponude posjetili i Klesarsku školu Pučišćima gdje su se i okušali u obradi kamena. Oduševljena Antonija je ovaj trenutak vrlo rado podijelila sa svojim pratiocima putem Instagrama. Otok Brač je poznat kvalitetnom kamenu i dugogodišnjoj klesarskoj tradiciji koja se prenosi s koljena na koljeno. Premda djeluje vrlo jednostavno, obrađivati kamen dlijetlom je mukotrpan posao koji iziskuje mnoštvo truda i preciznosti u što se uvjerila i sama voditeljica.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: instagram @ruerodier

Komentari 0