Stars

Antonija Blaće iskreno je otkrila zbog kakvog je komentara plakala dva dana...

  •  Antonija Blaće sudjelovala je u Podcast Inkubatoru, a glavna tema razgovora bili  su reality showovi i njezin rad na njima
  • Kroz karijeru se susrela s brojnim negativnim komentarima,a prisjetila se onih koji su je najviše potresli
  • Referirala se na komentare o modnom neukusu i negativnim modnim kritikama Nevena Ciganovića

Voditeljica Antonija Blaće je sudjelovala je sinoć u Podcast Inkubatoru gdje je s voditeljem Ratkom raspravljala o really showovima, njihovom nastanku, produkcijskim zahtjevima, ali i njihovom utjecaju na društvo. U bogatoj voditeljskoj karijeri radila je na 15 projekata, a među omiljenima je istaknula pjevačka natjecanja, Život na Vagi i naravno Big Brother, show iz kojeg je i sama potekla. 

Antonija je bila jedna od prvih reality zvijezda u Hrvata te je doslovno stasala pred malim ekranima i očima nacije zbog čega je posebno bila izložena različitim komentarima, što pozitivnima što negativnima. U podcastu se prisjetila najgorih komentara koje je pročitala tijekom karijere i koji su je pogodili.

Možda vas zanima Antonija Blaće pokazala je svoj novi stan minimalističkog stila i najkorisniji komad namještaja ikad Rubrika Stars Stars

"Najdraži moj grozni komentar koji sam pročitala kad sam tek počela voditi, tad su forumi zapravo bili the thing, ja sam nakon emisije svaki put to išla čitati što pišu o meni, gazilo me svugdje. Jedan je napisao, to nikad neću zaboraviti, ja sva ponosna na sebe, opeglala sam emisiju, nisam ništa zezla, a on mi je napisao da sam izgledala kao jelen uhvaćen u snopu svjetlosti na autocesti. Plakala sam dva dana ja mislim nakon toga. Sad nedavno sam pogledala te svoje prve emisije i fakat je tip bio u pravu! - rekla je.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

Ustanovili su i kako su "hejteri" sve kreativniji i neposredniji u svom iskazivanju nezadovoljstva. Prisjetila se i vlastite medijski vrlo eksponirane situacije: "Ja se slikala za instač, ono nešto majica, kaputić ... i followeri ti tu nešto pišu i ženska mi napiše ispod slike Šta joj to vrijedi kad nema djecu. I ja joj na to, mislim se... prvo sam napisala, oprostite gospođo nisam znala da ste vi moj ginekolog. I krenulo je, po svim novinama, portalima..otvaraju se sad razne tame, ali i to se doživi." - ispričala je s čuđenjem.

Voditelj je primijetio kako je Antonija često i na meti modnih kritika za što voditeljica smatra kako je normalno budući da radi javni posao pa sve to ide u rok službe. Njezine modne kombinacije često privuku pažnju modnog stilista i društvenog komentatora Nevena Ciganovića koja nerijetko nema lijepe riječi za Antonijinu modnu pojavu. Ona mu ne zamjera i drago joj je što tako intenzivno prati njezin rad te se uvijek iznova raduje pročitati što je stilist osmislio. Neven se tijekom večeri javio te na Facebook stranici podcasta komentirao kako je zadovoljan stajlingom i frizurom što je Antoniju i Ratka posebno oduševilo, a voditeljica je sa žaljenjem ustanovila kako je zaboravila ponijeti lažne šiške.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vanja

    Jako je simpatična... 😊Ustvari čista pozitiva! Bravo.
  • grga21

    Antonija je oduvijek carica i biti će !