Moda

Antonija Blaće u 3 outfita - koji je bio najbolji?

Čini se da Antonija Blaće u potpunosti vjeruje svom stilistu Marko Grubniću. Jer imamo osjećaj da kada bi sama birala, ovi outfiti bi izgledali drukčije...

Reality Big Brother se približio kraju. O tome sviđa li nam se ovaj show ili ne, nećemo pričati, no jedno je sigurno - voditeljica Antonija Blaće je imala vrlo pamtljive lookove. A i njezina tri zadnja outfita će nam ostati u sjećanju za što se pobrinuo njezin stilist Marko Grubnić. 

Odličan crni top s potpisom Ivana Alduka, korektna šljokičasta minica i plave šljokičaste sandale dobri su pojedinačni komadi. No, sve zajedno izgleda kaotičnije nego što zvuči. Možda bi ova kombinacija bila uspješnija da je umjesto hlača Antonija Blaće odabrala neke culottes hlače visokog struka i minimalističke crne sandale. Ovo su korektni krojevi, korektne dužine i dobar dizajn i jedini problem u cijeloj priči su kombinacije boja.

Slatka  kombine haljina i trendi sock gležnjače. Zvuči kao outfit s kojim se ne može pogriješiti. I slažemo se: Antonija izgleda stvarno atraktivno, no opet su ovdje problematične cipele. Opet bi bolje funkcionirale crne salonke ili sandale. Točnije, i crvene sandale bi bile bolji izbor od fuksija gležnjača koje režu nogu...

Dama u crvenom, je prvo što nam padne na pamet kada vidimo Antoniju u haljini Aleksandre Dojčinović i crvenim čizmama iznad koljena. Ako se nas pita, već smo odlučili koji outfit je apsolutni pobjednik. Nije ni čudo da je ovu kombinaciju rezervirala za sam kraj. Antoniji crvena boja stoji fantastično! 

Možda vas zanima Antonija Blaće prošetala po snijegu u jako hrabrom outfitu! Rubrika Moda Moda
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Photo: Instagram

Komentari 0