Stars

Trenerica iz 'Života na vagi' angažirala je Luku i Marija, kandidate iz showa, kao svoje asistente

  • Čini se da show 'Život na vagi' na više razina mijenja živote natjecateljima 
  • Luka Smoljo i Mario Mandić postigli su veliki uspjeh u emisiji, a ostali su uporni i nakon showa
  • Sada su postali asistenti trenerici Sanji Žuljević
Možda vas zanima Sanja Žuljević: Evo u čemu ljudi najviše griješe kod vježbanja i prehrane Rubrika Life&style Life&style

Već smo svjedočili brojnim fizičkim i životnim promjenama koje su se dogodile u i nakon showa 'Život na vagi'. Neki kandidati okrenuli su se aktivnom životu i zdravim navikama, dok su neki odlučili otići i korak dalje i pomagati drugima. Jedni od njih su i 27-godišnji Luka Smoljo te 26-godišnji Mario Mandić, finalisti iz treće sezone. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Žuljević - LeeZona (@lee_zona) on

Trenerica puca od ponosa

Naime, Luka i Mario pridružili su se timu programa LeeZona, kojeg čine poznata trenerica Sanja Žuljević i bivši natjecatelji iz showa, među kojima su i Darjan Zajačko i Jelena Putnik. Vijest o priključenju novih članova Sanja je podijelila na svom Instagram profilu. Objavila je fotografiju na kojoj su Mario i Luka kada su došli u show i fotografiju koja je nedavno snimljena. Promjena je nevjerojatna, a ni Sanja nije skrivala ponos. Uz fotografiju je napisala:

"LeeZona s ponosom predstavlja naše trenere asistente, barem onaj muški dio. Hajde iskreno, čovjek ih ne bi ni prepoznao?! Dečki, svaka čast! Jako sam ponosna na vas!"
 

I dalje uporni i disciplinirani

Luka je u show ušao sa 151 kilogramom, dok je Mario prilikom ulaska imao 170 kilograma. U finalu je Luka došao 59,3 kilograma lakši, dok je Mario izgubio 48 kilograma. Ni nakon showa nisu stali s gubljenjem kilograma, ali ni s navikama koje su stekli u showu. Njihova je promjena nevjerojatna što su primijetili i brojni obožavatelji showa. "Dečki, kapa do poda!", "Svaka čast!", "Kao druge osobe!", samo su neki od komentara na fotografiju. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Smoljo (@luka110622) on

Možda vas zanima Što se događa s Alenom Abramovićem, pobjednikom 'Života na vagi' Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mandic (@mario_mandic86) on

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com