Stars

Antonija Blaće nosi najpoželjnije hlače sezone, pronašli smo odlične modele od 60 do 280 kuna

  • Na svom Instagram profilu voditeljica Antonija Blaće objavila je fotografiju u casual kombinaciji, a mi smo odmah uočili njezine žute hlače
  • Ove hlače popularne su već neko vrijeme, no ove jeseni su, izgleda, najpoželjniji model sezone 
  • Sviđa nam se i što su brendovi odstupili od klasičnih boja hlača pa ih možeš pronaći u raznim nijansama  

Na svom Instagram profilu naša voditeljica Antonija Blaće zasjala je u zgodnoj casual kombinaciji, a mi smo odmah uočili njezine žute hlače. Model hlača koje nosi Antonija su nevjerojatno popularne ove jeseni i sigurno si ih već viđala. High street trgovine prepune su modela finijih hlača visokog struka, a možeš ih pronaći u raznim bojama. 

Ovaj model hlača čest je odabir za formalne i svečanije prilike, no to ne mora biti tako. Uz njih će, naime, sjajno pristajati i najobičniji t-shirt, dok ćeš ih za formalnije prilike ipak kombinirati uz finiju bluzu, a sjajno idu i uz dolčevite. 

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (149,90), Zara (229,90), Bershka (199,90)

Na hlače visokog struka najbolje je obuti potpetice, što će dodatno, uz ovaj laskavi kroj, vizualno izdužiti noge,  ali će vrlo dobro funkcionirati i s gležnjačama ravnih potplata.

 | Autor: miss7 miss7 Mohito (279,90), Mango(249,90), Reserved (179,90)

Ovakav model hlača pruža iznimno ženstvenu siluetu, a nama se posebno sviđaju one u življim bojama koje će unijeti razigranost u inače tmurne jesenske kombinacije.   

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (199,90), Bershka (149,90), Stradivarius (199,90)

Ako si više ljubiteljica sportskog stila, imamo rješenje i za tebe. Naime, u trgovinama postoje i opuštenije, ležernije verzije ovih hlača koje sjajno izgledaju u bež tonovima i odlično se slažu s tenisicima i običnim majicama.  

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (149,90),Reserved (179,90), Zara (59,90)

Možda vas zanima Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0