Stars

Novi Gospodin Savršeni potpuna je suprotnost Goranu Jurenecu, a Antonija Blaće otkriva što nas još čeka u novoj sezoni

  • U ponedjeljak, 9. rujna, kreće druga sezona popularnog showa Gospodin Savršeni
  • Producentica i voditeljica Antonija Blaće otkrila nam je nekoliko detalja o novom nastavku i novom Gospodinu Savršenom i po čemu je drukčiji od Gorana Jureneca
  • Za njegovu će se naklonost boriti 19 djevojaka, a saznali smo nešto i o njima

U ponedjeljak počinje nova sezona popularnog showa Gospodin Savršeni, a tajanstvenog će neženju pokušati osvojiti 19 mladih djevojaka. Njegov je identitet dobro skrivena tajna, ali smo doznale jedan posebno sočan detalj.

Antonija Blaće, izvršna producentica i voditeljica showa rekla nam je što bismo to zapravo mogle očekivati od nove emisije i novoga Savršenog, koji za sebe kaže da je pravi romantičar. No što to njega razlikuje od prošlogodišnjeg najpoželjnijeg neženje, Gorana Jureneca?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Hrvatska (@rtl_hr) on

"Morat ćete pratiti drugu sezonu Gospodina Savršenog na RTL-u pa prosuditi sami", tajanstvena je Antonija. "Ali u redu, reći ću vam samo da je potpuna suprotnost Goranu", otkriva nam skrivajući koliko je potraga za njim uopće trajala. "Ni mrtva neću odati tajnu!". No ono što sami možemo zaključiti iz najavnog spota koji se vrti na RTL-u je da novi kandidat ima savršeno isklesano tijelo (lice je pažljivo skriveno), a očito je i vrlo avanturistički tip jer se vidi u vrlo opasnim situacijama s kandidatkinjama: skače paraglajderom, spušta se na visećoj sajli, a najavljeni su i vrlo romantični trenuci. Na primjer, kako se s jednom od kandidatkinja ljubi na svjetioniku.

Možda vas zanima Ovo želiš vidjeti - Gospodin Savršeni je seksi model na pakiranju bokserica Rubrika Stars Stars

Kad smo je upitali dolazi li možda i on iz dijaspore ili je skroz "domaći dečko", producentica je odgovorila kako to ipak nije nužan obrazac za show. Da je oduševljena Goranom kao prvim izborom, ne skriva. "U prvoj sezoni se tako poklopilo i zauvijek ću tvrditi da boljeg Gospodina Savršenog za prvu sezonu nismo mogli poželjeti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

A po čemu je to novi kandidat toliko poseban?

U intervjuu za RTL nepoznati je Gospodin Savršeni otkrio da se ne smatra takvim i da svi imamo mane, ali da se ipak nada opravdati tu laskavu titulu. Istaknuo je da se u vezi potpuno posvećuje djevojci jer želi da se ona osjeća voljenom. Osim toga, obožava biti romantičan, a djevojci ga može privući nekoliko njezinih vrlina - smisao za humor, iskrenost i njezin odnos prema drugima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

Antonija nam je otkrila djevojke koje će se boriti za njegovu naklonost dolaze iz cijele Hrvatske, ali i izvan njenih granica, a koliko se djevojaka prijavilo više se niti ne sjeća. "Mogu vam reći da ih je bilo jako puno", otkrila je.

Jedna od djevojaka dolazi čak iz SAD-a. Julie Pavlović 20-godišnjakinja je koja se nedavno s obitelji doselila u Zadar, a kao tinejdžerica u svom domu u Arizoni obožavala je gledati američku verziju showa, The Batchelor. "Kad bi show bio na TV-u, mama bi doma organizirala pravi party. Pozvala bi sve svoje prijateljice koje bi povele svoje kćerke i onda bismo svi skupa gledali finale sezone", piše RTL. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕵𝖚𝖑𝖎𝖊 𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔𝖛𝖎𝖈 (@jewel_z_jules) on

U show ulazi i studentica medicine, zgodna Emily Živičić. Svoju besprijekornu liniju održava jogom, a nekad se bavila i jazz plesom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Živčić (@emily_zivcic) on

Komentari ispod objavljenih fotografija naveliko hvale njezinu ljepotu. "Da je Hugh Heffner živ i da ovo vidi, odmah bi na duplerici bila", glasio je jedan od njih. Za RTL je otkrila da je vedra i odgovorna, a da prema partneru namjerava biti iskrena i poštena. Za naklonost Gospodina Savršenog borit će se i slovenska pjevačica Nuša Rojs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Rojs (@nusarojs) on

Atraktivna Nuša sudjelovala je u slovenskom showu "Slovenija ima talent", a stigla je i do polufinala. Uživa u zdravoj prehrani i vježbanju. Među djevojkama nalazi se i vojnikinja Renata, studentica prava Silvia, zagrebačka missica Barbara i mnoge druge, a jedva čekamo vidjeti kako će pokušati osvojiti novoga Gospodina Savršenog.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0