Native sadržaj

Tople i stylish: Donosimo izbor najljepših zimskih jakni koje će nas grijati cijele zime

  • Temperature padaju i vrijeme je da si odaberemo toplu jaknu koja će nas grijati cijele zime
  • Ipak, ne želimo birati između funkcionalnosti i stila, želimo oboje
  • Donosimo izbor najvećih trendova sezone i modela jakni koje griju, ali i izgledaju jednostavno prelijepo

Došli su nam hladniji dani kada nam na vrh modne liste prioriteta skaču topli odjevni komadi, ali ipak, to ne znači da se moramo odreći stila. A kad želimo da nam je toplo i usput izgledati dobro, rješenje dolazi u obliku podstavljene jakne. Nekada su sve bile manje-više iste i u njima smo izgledali poput nezgrapnog mede - ni traga ženstvenosti, silueti ni modi, ali danas su stvari bitno drugačije. Podstavljena jakna postala je ogledni primjer kako funkcionalnost i stil itekako mogu ići ruku pod ruku.

One nas i dalje štite od hladnoće i vjetra, one su udobne i tople, ali njihovi krojevi i detalji udovoljavaju trendovima i laskaju figuri. Upravo zato smo ususret najhladnijim mjesecima pripremili izbor stylish i trendi zimskih jakni sezone, koje jednako nude toplinu, kao i stil. Kakvi će se modeli nositi ove zime i koji trendovski detalji ih krase pogledajte u našem malom vodiču.

Krzneni dašak luksuza 

Krzneni detalji odmah nas asociraju na toplinu za kojom zimi žudimo, a ujedno će svakom zimskom komadu pružiti i dašak luksuza. Kapuljače s krznom mogu biti jako chic i riječ je sada već o klasiku koji ne silazi s liste najpoželjnijih. Jakna s ovim detaljem, ne brinite, neće tako brzo izaći iz mode i investicija u ovaj komad je odličan potez. 

 | Autor: AD twenty jakna, 159,99 €; AD twenty jakna, 169,99 €; Europa 92

 | Autor: Pepe Jeans jakna, 210 €, Europa 92

Remen za elegantnu siluetu


Jakna koja prati siluetu i usput je jako topla? Moguće je, dobar kroj može i jakne s najtoplijom podstavom na svijetu učiniti elegantnim modnim komadom, a dodatak remena podignut će cijelu modnu kombinaciju na još višu razinu. Remen posebno dobro funkcionira na duljim jaknama, poput ovog modela jako popularnog brenda AD twenty. Elegancija koju stvara oko struka stegnut remen otvara silne mogućnosti kombiniranja, od svakodnevnih outfita do onih formalnijih.   

 | Autor: AD twenty jakna, 269,99 €, Europa 92  
No, nisu samo crne duge jakne stvorene za nošenje s remenom, jako dobro izgledaju i kraći modeli, ali i oni više casual i sportski jer bez obzira koji stil volimo ili za koju priliku nosimo jaknu, uvijek želimo da nam je figura lijepo istaknuta, zar ne?!
 | Autor: Salsa jakna, 189,00 €; Pepe Jeans jakna, 190 €; Europa 92

Parka je uvijek In

Za one koji vole sportski izgled, parke su idealan izbor. Ovi modeli često imaju prostrane džepove, naglašavajući praktičnost, dok kapuljača dodatno pojačava zaštitu od vjetra i hladnoće. Parka jakne dolaze u raznim bojama i uzorcima, ali nama su nekako najdraže zelene, ipak je riječ o komadu koji ima i vojnu povijest.

 | Autor: AD twenty, dvostrana jakna, 169,99 €, Europa 92

Parke su popularne zbog svoje udobnosti i nosivosti, naime, mogu se lako kombinirati za casual izdanja - i uvijek će izgledati stvarno dobro. 

 | Autor: Scotch & Soda jakna, 259,95 €, Europa 92

Duge prošivene jakne

Kada je hladno, jako je tako teško iskombinirati suknju ili haljinu? Da, ako niste otkrili duge prošivene jakne. Naime, ovaj komad ljepo će se slagati sa svim modelima hlača, ali i suknjama i haljinama tako da smo riješili vaš problem. Duga zimska jakna, ona koja seže do ili ispod koljena, nestvarno je zahvalan komad ne samo zbog mogućnosti kombiniranja, već i zbog toga što će nas dobro štititi od vanjskih utjecaja, čak i kad ispod nje nosimo laganu haljinicu. 
 | Autor: Salsa kaput, 199 €, Europa 92

 | Autor: Salsa jakna, 199 €, Europa 92

Ovo je samo dio jakni iz bogate ponude multibrand trgovina Europa 92, gdje možete pronaći odjeću vodećih brendova, između ostalih i ekskluzivno AD twenty, koji je sada predstavio i kolekciju za muškarce. Modele potražite u trgovinama te web-shopu Europa 92. 

 | Autor:

 

Photo: Europa 92

Komentari 0