Moda
Diesel suknja

Video o mini suknji iz Diesela postao je viralan na TikToku: "Kako se ovo nosi?!

  • Video modne influencerice Adrienne Reau u kojem pokazuje svoju novu Diesel suknju postao je viralan na TikToku
  • Kožna mikro mini suknja brenda Diesel, Adrienne se svidjela zbog neobičnog dizajna, no upravo se to pokazalo izrazito nepraktičnim 
  • Influencerica je u nekoliko videa podijelila kako je stilizirala suknju, ali i otkrila kako će ju ipak zadržati

Modna influencerica Adrienne Reau nedavno je na svojem TikToku podijelila svoje iskustvo s kožnom mini suknjom brenda Diesela, u koju se zaljubila čim ju je vidjela. Suknja je prvo prikazana na Dieselovoj reviji na Tjednu mode u Milanu, kao dio kolekcije za jesen/zimu 2022, a Adrienne ju je platila tisuću dolara, odnosno 7341,80 kuna. 

@ageorama looks good on camera tho 🥲 #dieselskirt #diesel #dieselfw22 ♬ Sunday - HNNY

Na TikToku je njen video raspakiravanja i davanja mišljenja o ovom modelu Dieselove suknje pregledan više od pet milijuna puta, a influencerica se požalila kako je mikro mini suknja ipak nepraktična te loše pristaje. 

@ageorama Replying to @seltherapper #diesel #dieselskirt #dieselfw22 #glennmartens #fallfashion ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Mini suknja smeđe boje i izrađena od kože, odijeva se poput širokog remena, a spaja na jednostavan čičak. Na prednjem dijelu krasi ju veliki monogram brenda, slovo D.

Iako je izrazito nepraktična, Adrienne ipak nije mogla odoljeti stylish izgledu ove mini suknje te ju je odlučila zadržati.
"Obožavam nositi mini suknje i znala sam da ju moram imati", rekla je Adrienne za Insider. "Legendarna je i zvijezda trenutka, shvaćam da nije sva moda praktična!", dodala je Adrienne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIENNE REAU (@ageorama)

Chopova Lowena suknja Možda vas zanima Chopova Lowena suknja it je komad koji je nemoguće previdjeti ove jeseni Rubrika Moda Moda

Osim Adrienne, stylish trenutak s ovom mini suknjom iz Diesela imala je i glumica Nicole Kidman, koja je u sličnom modelu, izrađenom od prošivenog materijala u sivoj boji, pozirala za naslovnicu časopisa Perfect. Za njen cjelokupan styling bio je zaslužan kreativni direktor Diesela, Glenn Martens.

 

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Crno-bijela Mango haljina koju nosi Anastazija izuzetan je komad, a sad je na brutalnom sniženju Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @ageorama

Komentari 0