Moda
Chopova Lowena suknja

Chopova Lowena suknja it je komad koji je nemoguće previdjeti ove jeseni

  • Prepune šarenih spojeva boja i uzoraka, suknje brenda Chopova Lowena ubrzo su postale omiljene među ljubiteljicama razigrane mode
  • Inspirirane tradicionalnom bugarskom nošnjom te izrađene od vintage folklornih materijala, svaka suknja ističe se na svoj način posebnim dizajnom 
  • Svi modeli imaju karakterističnu plisiranu suknju i dodatak širokog kožnog pojasa

Mladi brend dviju dizajnerica, Emme Chopove i Laure Lowene, čija su prezimena spojena u sad već prepoznatljivo ime brenda, Chopova Lowena, transformiraju stare tekstile i materijale u zanimljive dizajne suknji, haljina i drugih odjevnih predmeta.

Njihove suknje dosegle su veliku popularnost među modnim insajderima, a njihova prva samostalna revija u Londonu pokazala je koliko su njihovi prepoznatljivi karirani dizajni obožavani među ljubiteljima mode. 

Brend sa sjedištem u Londonu reciklira folklorne tkanine i materijale te koristi tradicionalne tehnike i vještine izrade pri proizvodnji svojih sukanja.

Hermes Možda vas zanima Birkin, Kelly, Constance i Picotin, četiri najljepše Hermès torbe svih vremena Rubrika Moda Moda

Njihovi dizajni suknji inspirirani su tradicionalnom bugarskom nošnjom, što je posveta podrijetlu Emme Chopove te penjanjem po stijenama, što je Lowenina strast. Nakon prvog modela, koji je sadržavao vintage folklorne tkanine pronađene na aukcijama u Bugarskoj, suknje su otad dizajnirane u različitim varijantama boja, uzoraka i duljina. Jedan prepoznatljivi detalj ipak ostaje isti na svim modelima, a to je široki kožni remen koji se može vidjeti na svim modelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VISITFOR_pr (@visitfor)

Nakon što je karakteristična mini suknja postala omiljeni modni komad za stiliziranje te osvojila i zvijezde poput Madonne, Due Lipe i Willow Smith i njihovi drugi dizajni također su privukli pozornost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

"Definitivno nismo očekivale ovoliku razinu pozornosti", rekla za Emma Chopova za britanski Vogue. "Došlo je polako, no predivno je vidjeti kako se ljudi istinski povezuju s našim radom", dodala je Laura Lowena.

Možda vas zanima Brineta sa špice Monolith čizme nosi s plisiranom bijelom minicom - evo dobrog stylinga! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @oldloserinbrooklyn

Komentari 0