Moda
ružne suknje

Duge suknje su se vratile, i to kakve! Lansiraju nas u neka prošla desetljeća...

  • Nostalgija 90-ih i 2000-ih se vraća u vidu glomaznih suknji koje su pravi hit
  • Široke suknje inspirirane cargo oversized hlačama, često svrstavaju u takozvanu ružnu estetika, no baš su cool 
  • Najčešće prevladavaju zemljane nijanse i modeli izrađeni od trapera, a evo s čime se mogu nositi

Kada je u pitanju moda, u posljednje vrijeme stalno unosimo nostalgiju u ormare, a estetika s kraja prošlog stoljeća i početka novog nam i dalje djeluje osvježavajuće, bezbrižno i poigrava se s poznatim ružnim šikom. To se, naravno, odnosi na takozvanu ružnu estetiku koju čine glomazne tenisice i sandale ili crop topovi i toliko kontroverzne hlače spuštenog struka. A „opsesija ružnim“ se nastavlja i u jesen jer takozvane ružne suknje sada postaju nova opsesija modnih profesionalaca.

ružne suknje | Autor: Instagram@bellahadid Instagram@bellahadid

ružne suknje | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: H&M (525,90 kn), Ganni (2.200,00 kn), Zara (229,90 kn)

Ružne suknje nisu samo sinonim za novi modni trend, već i dio velikog trend pokreta Y2K stila. Dakle, izgled koji smo nosili na prijelazu tisućljeća između 1999. i 2000. Ružne suknje inspirirane su upravo ovom modernom erom i stoga dolaze s tipičnim detaljima iz tog vremena. Duge suknje u cargo stilu izrađene od funkcionalnih materijala i ukrašene džepovima sa zakrpama, a najčešće su u pitanju maksi ili midi modeli.

tenisice Možda vas zanima 6 modela vrlo pristupačnih tenisica koje obožavamo već godinama Rubrika Moda Moda

ružne suknje | Autor: Instagram@ameliagray Instagram@ameliagray

Prigušene boje poput kaki, bež, tamnoplave ili maslinasto zelene naglašavaju ružan šik novog modnog trenda koji sada definitivno dijeli mišljenja i ukuse. Bilo da ih volite ili preskačete look, ove suknje ćemo sigurno gledati na jesen po ulicama svih gradova. Kao relikt nekih prošlih vremena, postavlja se pitanje kako ovu suknju nositi na suvremen i svakodnevni način? Jednostavno, mogu se kombinirati uz baš sve! U kombinaciji s kožnim čizmama, oversized sportskom duksom ili crop topom, mokasinkama i visokim dokoljenicama!

ružne suknje | Autor: Instagram@lunavalas Instagram@lunavalas

ružne suknje | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), COS (2.870,00 kn), H&M (586,90 kn)

Ljubiteljice minimalističkog stila mogu ove suknje kombinirati s osnovnim komadima poput bijele majice bez rukava ili oversized košulje te probiti pomalo oštar karakter suknje s elegantnom cipelom na visoku petu. Što god mislili o njima, ružne suknje pozivaju nas na uzbudljivo stilsko putovanje u jesen!

torbe Možda vas zanima Ovo će biti najtraženije torbe sezone, a mi smo pronašli odlične modele po super cijenama! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@emilisindlev

Komentari 0