Moda
tenisice

6 modela vrlo pristupačnih tenisica koje obožavamo već godinama

  • Tenisice su se posljednje desetljeće uspele na sam tron najpopularnije obuće
  • Postale su jednako poželjne u poslovnim kombinacijama kao i sportskim, a sve češće ih kombiniramo uz iznimno profinjene komade
  • Donosimo šest modela koji su uvijek udobni, uvijek u trendu i uvijek cool

Tenisice već odavno nisu više namijenjene samo za vježbanje! Ova udobna sportska obuća sada je jednako viđena na modnim pistama kao u teretani, a kultni modeli nas osvajaju iz dana u dan. Fenomen zaluđenosti tenisicama je otišao toliko daleko da postoje liste čekanja za određene modele, a cijene im se dižu u astronomske visine.

tenisice | Autor: Instagram@izakova Instagram@izakova

Ali kada su u pitanju nosivi modeli, jednako udobni, kvalitetni i, recimo to tako, normalnih cijena, izbor je zaista šarolik i prilagodljiv svakom modnom izričaju. Od adidasa preko Veja tenisica, modeli su najčešće iznimno neutralni te se s lakoćom spajaju u elegantne kombinacije, baš kao i u sportske lookove. Stoga vam donosimo šest stilova i brendova tenisica koje ćemo zasigurno nositi godinama!

Converse Chuck Taylor All Star 70

tenisice | Autor: Instagram@dorica505 Instagram@dorica505

Kultne starke savršen su izbor za tenisice kada nismo sigurni što staviti na noge. Minimalisti ih obožavaju, a to i ne čudi jer pristaju uz gotovo sve i savršeno ističu jednostavan outfit. Crni par su model s kojim se nikada ne može pogriješiti, ali jednako su popularni i bijele nijanse i one u zemljanim tonovima.

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: (Converse Chuck Taylor All Star 70): 679,00 kn;  639,00 kn; 679,00 kn

New Balance

tenisice | Autor: Instagram@august_xvi Instagram@august_xvi

Dad shoes koje su pokorile svijet zasigurno su New Balance tenisice koje spajaju udobnost, zanimljiv dizajn te koketiraju sa zdepastim i pomalo neobičnim linijama. Udobnost i ležernost su s ovim tenisicama garantirane!

Prada Monolith Možda vas zanima Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele Rubrika Moda Moda

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: (New Balance): 529,90 kn; 749,00 kn; 529,00 kn

adidas Gazelle

tenisice | Autor: Instagram@thehypemodel Instagram@thehypemodel

adidas Gazelle, Campus i Samba tenisice nevjerojatno su slične, a prednost je što su sve podjednako klasične. Samba je trenutno toliko tražena zahvaljujući nedavnoj podršci slavnih da ih je gotovo nemoguće pronaći na zalihama. Ali Gazelle je lakše pronaći, a također doživljavaju svojevrsnu renesansu, zahvaljujući tome što ih je Harry Styles odabrao za svoje omiljene cipele na pozornici, a Gucci im je unio dašak visoke mode u svojoj posljednjoj suradnji.

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno (adidas Gazelle): 674,00 kn; 749,00 kn; 749,00 kn

Veja

tenisice | Autor: Instagram@isabellae Instagram@isabellae

Ove održive veganske tenisice možda nisu tako dugo prisutne kao ostali brendovi, ali su ubrzo dostigle nevjerojatnu popularnost. Jednostavnog damskog dizajna, ove minimalističke niske tenisice zaista idu uz sve.

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: (Veja): 1.129,00 kn; 1.049,00 kn; 1.049,00 kn

Reebok Court

tenisice | Autor: Instagram@elladvornik Instagram@elladvornik

S retro dojmom, Reebok's Court tenisice uvijek pružaju posebnu notu svim odjevnim kombinacijama, a njihov dizajn je postao bezvremenski!

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: (Reebok Court): 543,00 kn; 543,00 kn; 543,00 kn

Superga

tenisice | Autor: Instagram@theindiaedit Instagram@theindiaedit

Hvaljene kao savršena tenisica za nošenje uz haljine, Supergine kultne platnene tenisice na vezanje bitne su za svaku dobru capsule kolekciju cipela. Sada dolaze i u elastičnijim kožnim verzijama, kao i u zdepastijem stilu.

tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: (Superga): 340,00 kn; 519,00 kn; 415,00 kn

Kultni Classic Leader model Reebok tenisica nanovo osvaja modnu scenu Možda vas zanima Povratak legendarnih tenisica: kultni Reebokov model Classic Leader nanovo osvaja scenu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@theindiaedit

Komentari 0