Moda
adidasxGucci kolekcija

Kad luksuz sretne sport: za tri dana u prodaju stiže adidas x Gucci kolekcija

  • Modna kuća Gucci nastavlja sa zanimljivim kolaboracijama na kolekcijama s drugim poznatim brendovima
  • Uskoro očekujemo neobičan spoj luksuzne mode i sportske odjeće u novoj kolekciji adidas x Gucci, a kolekcija će biti puštena u prodaju 7. lipnja
  • Među prvima koji su imali priliku nositi jedan od modela iz nove kolekcije je i Madonnonin 16-godišnji sin David Banda - odjenuo je crvenu haljinu s "V" izrezom, inspiriranu crvenom adidas haljinom koju je Madonna nosila 1993.

Kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele u novoj je kolekciji koja spaja luksuznu modu i sportsku odjeću, adidas x Gucci, sportske komade donio na sasvim novi način. Prema informacijama o novoj kolekciji, u ovoj suradnji adidasa i Guccija inspiracija je crpljena iz desetljeća koja su iza nas te je mješavina nostalgije, ali suvremenosti.

Adidas x Gucci kolekcija | Autor: gucci.com gucci.com

Alessandro Michele dugogodišnji je obožavatelj sportskog brenda adidas, a strastveni je kolekcionar i njihovog slavnog modela tenisica Gazelle, pa se ova suradnje između dvije kompanije može smatrati i prirodnim razvojem kreativne situacije.

Adidas x Gucci kolekcija | Autor: gucci.com gucci.com

Kolekcija je prvi put prikazana prošlog rujna, a u trgovinama diljem svijeta te online će biti dostupna od 7. lipnja. U željno iščekivanoj i nadasve zanimljivoj kolekciji, prepoznatljivi logo oba brenda je spojen, a ikonski simboli koje svi odmah prepoznajemo zajedno se provlače kroz svaki komad.

adidasxGucci kolekcija | Autor: gucci.com gucci.com

Gucci x ŌURA pametni prsten Možda vas zanima Pametni prsten s dozom luksuza: Gucci x Ōura spaja modu i tehnologiju Rubrika Life&style Life&style

Kroz cijelu žensku i mušku kolekciju, moći ćeš vidjeti njihove isprepletnene ambleme, a kolekcija odiše sportskom elegancijom.

adidasove tri crte i Guccijeva zeleno-crveno-zelena mreža spojeni su te se pojavljuju kao aplikacije na modelima trenirki, kratkih hlača, hlača u trapez te pencil suknji.

Adidas x Gucci kolekcija | Autor: gucci.com gucci.com

U kolekciju je naravno uključena i obuća, kao i voljeni Gazelle model Alessandra Michelea. Tako se na ovom modelu adidas tenisica također nalazi Guccijev logo, a ostali modeli cipela, koji uključuju klompe, platforme i cipele s visokom potpeticom na sebi imaju otisnuta loga oba brenda. 

Adidas x Gucci kolekcija | Autor: gucci.com gucci.com

Od kišobrana do šešira, traka za kosu i torbi za golf, ni na jednom komadu iz ove kolekcije zajedničko apliciranje brendova nije izbjegnuto!

Među prvima koji su imali priliku nositi jedan od modela iz nove kolekcije i prije nego što je puštena u prodaju je i Madonnonin 16-godišnji sin David Banda. U izlasku sa slavnom majkom prije nekoliko dana, mladi David je nosio crvenu haljinu s "V" izrezom upravo iz adidas x Gucci kolekcije, dok je Madonna nosila model adidasove trenirke.

Adidas x Gucci kolekcija | Autor: @gucci @gucci Madonna sa sinom Davidom Bandom, koji nosi haljinu iz nove kolekcije Adidas x Gucci

Prema zajedničkoj fotografiji Madonne i njenog sina, koju je Gucci objavio na svojem Instagramu, u opisu su objasnili kako je novi model haljine inspiriran crvenom adidas haljinom koju je Madonna nosila 1993.

Sve fotografije kolekcije možeš pogledati na gucci.com, a odjevni komadi iz adidas x Gucci kolekcije u prodaju kreću za nekoliko dana, 7. lipnja.

Lily Zero, Mulberryjeva torbica bez ugljičnog otiska Možda vas zanima Lily Zero prva je ugljično neutralna torba - počinje li održivost diktirati što nosimo? Nadamo se! Rubrika Moda Moda
 
Photo: gucci.com

Komentari 0