Moda

Novi trend u modi dolazi s - golf terena. Pronašle smo super komade u trgovinama!

  • Sportska moda i ležeran stil odijevanja uvijek su u trendu 
  • Ipak, ove godine popularni komadi s teniskih terena dobili su konkurenciju - vodstvo polako preuzima moda s golf terena
  • Zavirile smo u trgovine i pronašle nekoliko primjeraka za "golferski look"

Sport i moda se vole, a potvrđuje to i još jedan trend koji je zamijenio dosad popularne komade s teniskih terena koji su se često mogli vidjeti na ulicama. Ove sezone s nama će biti moda s - golf terena.

Ležeran stil odijevanja preuzeo je vodstvo u velikim modnim brendovima pa je tako "sportski, a chic" nit vodilja i novom trendu. Bez obzira jesi li strastvena obožavateljica golfa ili ti samo zvuči zanimljivo, modni detalji koji prevladavaju na njegovim terenima mogli bi ti ubrzo postati omiljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ms.swag_golf

Osim toga, golf kao igra postaje sve popularniji, a i to osobito među ženama. Zašto se baviti onime čime se svi bave - vrijeme je za nešto novo i, barem na našim prostorima, ipak rijetko. A osim zabavne igre i pažljivo odabrane tehnike, na golf terenima možeš pronaći i modnu inspiraciju.

Ugodna odjeća, sportski komadi, a chic dojam - i trendi kombinacija je tu.

Možda vas zanima Modni povratak takozvanog twee stila iz 2014. - kako izgleda danas? Rubrika Moda Moda

Ubaciti možeš svašta: od kraćih suknjica do onih midi dužine, polo majica ili pak vestica, u jednoj boji, komada s tipičnim kariranim golferskim uzorkom ili pak uvijek popularnih prugica.

Odabir je u potpunosti tvoj, a u trgovinama se može pronaći puno primjeraka uz čiju ćeš pomoć složiti svoj poseban golferski look.

Možda vas zanima Ovo su tri najtrendi boje sezone - evo što smo pronašle u trgovinama Rubrika Moda Moda

Mi smo odabrale svoje favorite.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (majica - 25,90 kn na sniženju), Reserved (29,90 kn na sniženju), Mango (suknja - 119,90 kn na sniženju)

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Zara (49,90 kn na sniženju), H&M ( oko 130 kn)

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (oko 110 kn), Mango (69,90 kn na sniženju), Zara (229,90 kn)

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0