Moda
Kultni Classic Leader model Reebok tenisica nanovo osvaja modnu scenu

Povratak legendarnih tenisica: kultni Reebokov model Classic Leader nanovo osvaja scenu

  • Tenisice su u posljednjih nekoliko godina postale apsolutni „must have“ 
  • Za jesensku sezonu najavljuje se veliki povratak nekih legendarnih modela 
  • Reebokov izvanvremenski model Classic Leather vraća se u velikom stilu, s nekim inovacijama 

Zadnje vrijeme je retro itekako IN – od glazbe, filmova te, naravno, mode proteklih desetljeća. Popularni brandovi prepoznaju želju da se „dobro staro“ vrati, pa unapređuju legendarne modele i daju im novi sjaj. 

Upravo to je napravio i Reebok kada je službeno najavio novu jesen/zima 2022 Classic Leather liniju, kojom ovaj svjetski poznat brand snažnog sportskog i „lifestyle“ nasljeđa nastavlja unaprjeđivati svoj kultni status. Ono što je među odjećom mala crna haljina, to je među tenisicama snježno bijeli Classic Leather model Reebok tenisica. U novom ruhu model ostaje vjeran povijesnom nasljeđu, ali s inovativnim materijalima, oblicima, smjelim bojama, kao i funkcionalnim dizajnom, privlači publiku različitih stilova i ukusa.

 | Autor: Reebok PR Reebok PR

Predstavljamo nekoliko sjajnih modela legendarnih modela koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

Classic Leather “SP” dizajniran je da bude osnovna tenisica u tvom ormaru koju ćeš kombinirati s jeansom ili malo elegantnijim odjevnim komadima. Za sve ljubitelje „smart looka“ ovo je pravi izbor. Uz središte potplata lagane kompresije, moderan izgled neće umanjiti udobnost i lagani prozračni osjećaj.  | Autor: Reebok PR Reebok PR

Classic Leather – Make it Yours “OG” je jednostavan i izvanvremenski Reebok DNA model koji bojama slavi nasljeđe ove nekada čuvene tenisice za trčanje. Klasična crvena, plava i bijela s premium materijalima gornjišta, među kojima su brušena koža i mreža, upadati će u oči gdje god da se pojaviš.

visoke tenisice Možda vas zanima Visoke tenisice apsolutni su hit koji nas čeka ove jeseni Rubrika Moda Moda

Uz mnogobrojne modele izdvajaju se i LX2200, tenisice inspirirane trčanjem, te siluete Classic Leather Legacy AZ, plišani Nylon Sky, kao i unaprijeđeni Classic Leather OG koji će biti dostupan tijekom cijele sezone.

 | Autor: Reebok PR Reebok PR

Nanovije Classic Leather modele možeš pronaći na Reebok.com kao i u prodajnim objektima Buzz Sneaker Station, Snipes, The Athlete’s Foot.

 | Autor:

 

Photo: Reebok PR

Komentari 0