Moda
Reserved kožna suknja

Suknje koje obožava Meghan Markle u Reservedu su sada 80 kuna i idealne su za jesen

  • Pencil suknja klasičan je komad, no kad je izrađena od kože još je zanimljivija i više hot 
  • Meghan Markle ima je u više boja, dokazujući kako se ova suknja može nositi u raznim prilikama
  • U Reservedu smo pronašli tri kožne suknje u boji na nevjerojatnom sniženju, a u ponudi je i crna

Uvijek kad se rade popisi tipa 10 komada koje svaka žena treba imati u ormaru, tu je svakako i pencil suknja. Uskog kroja i midi dužine, ova suknja zamamno ističe obline dok je istovremeno i elegantna i poslovna. Posljednjih godina, otkako su predmeti od kože postali modni mainstream, a ne rezervirani samo za neku od subkultura, "olovka suknja" doživjela je vrlo ugodan zaokret s ovim novim materijalom. 

I dalje dovoljno uredna i profinjena, prigodna za formalne prigode, dobila je onaj off prizvuk i postala malo otkačenija, slobodoumnija i coolerskija verzija same sebe. Kao takva osvojila je žene, pa tako i vojvotkinju od Sussexa koja je pokazala u više navrata kako kožna suknja može proći i na događanjima koje pohode članovi kraljevske obitelji. Makar i ex-članovi...

Meghan tako obožava ovu tamnozelenu pencil suknju, vjerujemo od prave kože jer riječ je o Hugo Boss dizajnu...

A bogme i crvenu koju je odjenula u ovom monokoromatskom looku...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Canada (@ellecanada)

Pencil suknja, pa tako i kožna "trpi" brojne kombinacije, a želiš li styling učiniti i zanimljivijim biraj suknje i u drugim bojama, ne samo klasičnoj crnoj. Kao što to, uostalom, radi i Meghan.

Reserved kožna suknja | Autor: Reserved Reserved

Dapače, predlažemo kupnju u nekoliko različitih boja, posebno jer smo u Reservedu pronašli pencil suknje od umjetne kože u roza, zelenoj i svijetlosmeđoj boji i to po cijeni od samo 80 kuna!

Reserved kožna suknja | Autor: Reserved Reserved

Reserved zelene čizme Možda vas zanima Ove Reserved čizme najotkačeniji su komad koji smo vidjeli u novim kolekcijama Rubrika Moda Moda

Ako to ne zaslužuje da kupiš barem dvije, ako ne i sve tri, ne znamo što zaslužuje. U ponudi je i ista, ali crna suknja, no njezina cijena nije snižena, ali ni takva nije preskupa.

Reserved kožna suknja | Autor: Reserved Reserved

Zelena suknja (79,90 kn); crna suknja (179,90 kn); roza suknja (79,90 kn); smeđa suknja (79,90 kn)

Photo: Reserved

Komentari 0