Moda
Nicole Kidman

Svi pričaju o novoj naslovnici Nicole Kidman: evo što glumica radi da bi izgledala tako dobro

  • Slavna glumica još je jedna od holivudskih zvijezda koja je prigrlila povratak modnih trendova iz 2000-ih; svi pričaju o njoj na naslovnici časopisa Perfect Magazine
  • Pomak od njenog elegantnog stila, privukao je pozornost, jednako kao i nova frizura, ali još više Nicole sama svojim izgledom, mišićavim rukama i vitkim nogama.
  • Otkrila je kakav režim vjezbanja i prehrane i kakav životni stil se kriju iza toga?

Kad je riječ o velikim zvijezdama na naslovnicama časopisa, uvijek možemo očekivati njihove editorijalne outfite u nesvakidašnjim i hrabrim izdanjima koja uvijek iznenade. Nakon Serene Williams na rujanskoj naslovnici Voguea ili Beyonceinog ovogodišnjeg snimanja za britanski Vogue gdje je pozirala na konju, svojom najnovijom naslovnicom sad je oduševila i Nicole Kidman.

Slavna glumica zablistala je na najnovijoj naslovnici Perfect Magazine časopisa u modnom izdanju koji je pomak od njenog inače klasičnog i elegantnog stila.

Look Nicole Kidman inspiriran modom 2000-ih

Njezin cjelokupan look dizajnirao je i osmislio Dieselov kreativni direktor Glenn Martens, a Kidman na fotografijama, očekivano, nosi odjeću s potpisom Diesela iz najnovije kolekcije ove modne marke.

Na fotografiji s naslovnice, Nicole je odjevena u teksturirani top bez rukava s printom iz jesenske kolekcije za 2022. i u pletenu mini suknju inspiriranu povezom s otisnutim velikim slovom D, logom Diesela.

Možda vas zanima Nicole Kidman zablistala u nevjerojatno jednostavnoj, a opet prekrasnoj haljini - s mašnom Rubrika Moda Moda

Budući da je top na modnoj pisti bio stiliziran s donjim dijelom koji se činio poput kompleta, siva suknja koju nosi glumica vjerojatno je rađena posebno za nju, jer nije predstavljena na reviji.

Osim stylinga, pažnju svakako privlači i Nicoleina neobična frizura. Iako u prepoznatljivoj narančastoj boji koja je njen zaštitni znak, dugi pramenovi naglo su rezani do brade uz kosu koja joj djelomično prekriva lice. Makeup je u skladu s temom te je u nijansama žute i narančaste.

Ovako stilizirana modna kombinacija inspirirana modom 2000-ih, poseban je odmak slavne glumice od njenog uobičajenog stila, koji se većinom sastoji od ženstvenih i elegantnih izdanja. Iako ju nismo navikli gledati u ovakvom modnom izdanju, Nicole Kidman i ovaj je look savršeno pristajao te je odisala snagom dok je pozirala naglasivši svoje istrenirane ruke. 

Savršena ikona

Uz pojavljivanje na naslovnici, Nicole Kidman proglašena je i dobitnicom Perfect Icon nagrade, koju dodijeljuje časopis Perfect Magazine. Na drugim fotografijama sa snimanja za Perfect Magazine, Nicole možemo vidjeti u nizu Dieselovih stylish lookova, u kojima prevladava traper.

Nicole Kidman još je jedna u nizu od  holivudskih zvijezda koje su prigrlile povratak simbola mode 2000-ih – mini suknje. Uz modnu kombinaciju s naslovnice, Nicole je već nosila i viralan Miu Miu komplet za Vanity Fair. No, vratimo se onom najzanimljivijem. Kako 55-godišnja glumica izgleda tako dobro (ako izuzmemo malo fotošopiranja)?

Biti fit je uvijek bio dio Nicoleinog životnog stila. Odrastajući, smatrala je da je trčanje na duge pruge našto sasvim uobičajeno jer je istrčavanje maratona bilo nešto što je njezina obitelj obožavala, više ih se bavilo tim sportom, ispričala je jednom za Los Los Angeles Times. Usto, Nicole je vrlo predana ljubiteljica joge, obiteljskih sportova i spin classa, vođenih treninga na sobnom biciklu.

I kozice i kobasice

Kad govorimo o njezinoj prehrani, Australka priznaje da je "velika gurmanka koja grozno kuha". "Pripremam piletinu svom mužu i uvijek ju presušim" priznaje. "Puno sam bolja kao osoba za koju se kuha jer volim jesti i pojest ću gotovo sve, nego kao osoba koja kuha."

Da, to "gotovo sve" je točno, Nicole kaže da se ne pridržava nikakvog striktnog plana prehrane, nema zabranjenih namirnica tako da jede sve, ali u umjerenim količinama. A kao prava Aussie ima i australski ukus za hranu, voli kamenice, tigraste kozice, jastoge i rakove, jednako kao i "sausage sizzle", rekla je prije nekoliko godina za magazin Food & Wine. Sendvič s pečenom kobasicom, goveđom ili svinjskom s pečenim lukom i nekim umakom, najčešće od rajčice. Sausage sizzle nije samo hrana već i društveni događaj u Australiji i Novom Zelandu

 

Photo: Instagram@nicolekidman
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zgodna
  • vi

    AKO JE TO ONA, IZGLEDA STRAŠNO LOŠE .....ŠTA RADI OD SEBE ILI JE SVA FOTOŠOPIRANA