Moda
Anastazija Makjanić

Crno-bijela Mango haljina koju nosi Anastazija izuzetan je komad, a sad je na brutalnom sniženju

  • Uživamo u toploj jeseni kad još možemo nositi lagane haljine i već ih možemo kombinirati s čizmama
  • Takvu je kombinaciju složila Anastazija Makjanić, a mi smo se zaljubili u ovu jednostavnu, a posebnu haljinu
  • Mango je više nema, ali pronašli smo ju na About You i još je na popriličnom popustu

Ova nevjerojatno topla jesen još nam uvjek dopušta da nosimo lagane haljine - posebno ako smo u Sevilli poput naše influencerice Anastazije Makjanić. No kako je jesen ipak jesen kao dodatni bonus stigle su čizme. E, pa upravo takvu dobru kombinaciju haljine i niskih čizmica od brušene kože odjenula je @stazisweets.

Pri čemu moramo reći da nas je oduševila prvenstveno haljina (dobro, i dekorativna vizura južnošpanjolskog grada iza Anastazije). Crno-bijela haljina na široke pruge koje idu ukoso prema dolje pripada Mango kolekciji. U gornjem dijelu lijepo ističe figuru dok se od struka nadolje lagano širi. I rukavi su blago zvonoliki, a haljina koliko jednostavna, toliko i upečatljiva u toj svojoj jednostavnosti.

A sad ju se može kupiti s velikim popustom! Naravno, ako ti se sviđa kao nama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Mango bluza Možda vas zanima Osvojile su nas 3 crne bluze iz Manga od guipure čipke. Ne možemo odlučiti koja nam je ljepša! Rubrika Moda Moda

Iako je riječ je o haljini iz Manga, na stranici brenda je više nema, ali pronašli smo ju na About You. S nekadašnjih 529,00 kuna sad je snižena na 365,00 kuna. Kao i na posljednjoj fotki Anastazije, i ovdje se vidi zgodan detalj: izrez na leđima koji Mango haljinu čini još zanimljivijim komadom. A ženi koja ju odjene dodaje seksepila - jer nije loše pokazati malo kože i u ovako zatvorenoj haljini. Posebno na ovako decentan način...

Mango haljina | Autor: About You/Tom Tailor About You/Tom Tailor Mango haljina na pruge: nekad (529,00 kn), sad (365,00 kn)

Photo: Instagram@stazisweets

Komentari 0