Moda
Mango

Mango haljina na jedno rame stvarno je seksi komad, a istovremeno elegantna. Lajkamo!

  • Nova jesenska kolekcija brenda Mango obiluje prekrasnim i kvalitetnim komadima
  • Posebno nam se dopala iznimno elegantna večernja haljina
  • Seksepilni prorezi i maksi duljina te otkrivena leđa glavni su aduti ove haljine

Kada je na pariškom tjednu mode brend Coperni nasred piste stvorio haljinu doslovnim sprejanjem, pomaknula se još jedna granica mode. Zahvaljujući timu vrhunskih znanstvenika, postignuta je emulzija koja se u dodiru s kožom pretvara u opipljivi materijal, a rezultat je bio prekrasna haljina koju je prošetala Bella Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli coperni (@coperni)

 

A upravo smo sličnu haljinu pronašli u Mango ponudi! Iako se ova ne nanosi na tijelo sprejanjem, elegancija i luksuz odišu u svakoj noti dizajna. A ono što nas je asociralo na Coperni dizajn je fantastično odrađen gornji dio s asimetričnim otkrivanjem jednog ramena te drugim dugim rukavom i elegantni kroj koji prati liniju tijela.

Mango | Autor: Mango outlet Mango outlet Mango | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Mango (549,90 kn)

sako Možda vas zanima Sakoi su kraljevi jesenskih outfita. Pronašli smo 18 sjajnih komada - evo koji s čim ide najbolje! Rubrika Moda Moda

Nježna bež boja dodatno naglašava eleganciju, a blagi nabori haljine daju jednu posebnu dozu seksepila i privlačnosti. Haljina je maksi duljine s dodatnim prorezom na strani čime se otkrivaju noge, a otkrivena su i leđa čiji se dio spaja s asimetričnim rukavom.

Mango | Autor: Mango outlet Mango outlet Mango | Autor: Mango outlet Mango outlet

Ova iznimno efektna haljina dovoljno je upadljiv komad sama po sebi stoga ju je najbolje kombinirati sa suptilnim detaljima poput klasičnih crnih salonki i trendi ovalne crne torbe. Haljina se može kupiti po cijeni od 549,90 kuna i ne sumnjamo kako će postati pravi hit!

Mango | Autor: Mango outlet Mango outlet

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija haljina sezone koja je zaludila žene diljem svijeta! Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0