Moda
kardigan haljina

Dva u jedan! U H&M ponudi smo otkrili savršenu kardigan haljinu za jesen

  • Komad koji možemo nositi kao pulover, ali i kao haljinu ove jeseni naprosto obožavamo
  • U nježnoj bež nijansi, ali i crnoj opciji, kardigan haljina nas je osvojila na prvi pogled
  • Lakoća kombiniranja i elegantan plet zasigurno će osvojiti ljubiteljice mode

Što može biti ljepše nego jednostavno nabaciti mekani kardigan preko odjeće u hladnim danima i toplo se ušuškati u pleteninu? Ako je uz to duga gotovo do gležnja, ne samo da će biti još udobnija, nego će postati i veliki modni trend ove jeseni i to iz jednog razloga: možemo je nositi kao pulover i kao haljinu!

kardigan haljina | Autor: H&M H&M

Moramo priznati kako odjevni predmeti s funkcijama 2-u-1 obično ne izgledaju osobito moderno. Primjerice, jakne i hlače čije rukave i nogavice možemo skinuti u sekundi zahvaljujući patentnom zatvaraču. Ali kardigan haljine prava su suprotnost, a mi smo svog favorita već pronašli u H&M-u.

kardigan haljina | Autor: Instagram@missy_elz Instagram@missy_elz

kardigan haljina | Autor: H&M H&M Mohito Možda vas zanima Svi high street brendovi imaju svoje bestsellere - izabrali smo 7 najboljih komada s Mohitove liste Rubrika Moda Moda

Elegantna kardigan haljina ne samo da je posebno mekana i udobna zahvaljujući finom pletivu, već izgleda i mnogo elegantnije nego što bismo očekivali od ležernog kardigana. Po cijeni od 300,90 kuna, idealan je komad za prekrasne jesenske modne kombinacije!

kardigan haljina | Autor: H&M H&M

kardigan haljina | Autor: H&M H&M H&M, bež kardigan haljina (300,90 kn); H&M, crna kardigan haljina (300,90 kn)

Ovaj H&M model opušteno pada, kopča se do poruba koji završava malo iznad gležnjeva i ima V izrez. Rebrasti manžeti na dugim rukavima i porubu izgledaju posebno elegantno, a dodatan dašak luksuza pruža uvijek luksuzna svijetlo bež boja. Naravno, za ljubitejice klasične crne, u ponudi se nalazi isti model u crnoj boji.

kardigan haljina | Autor: H&M H&M

Velika prednost ove kardigan haljine je što je možemo nositi na razne načine. Tako će sjajno izgledati kao kardigan uz tajice i dolčevitu ili bilo koju kombinaciju s trapericama. A jednostavno je možemo nositi i kao zasebnu haljinu u kombinaciji s omiljenim čizmama ili mokasinkama. Kako god je kombinirali, posebno lijepo djeluje i s jednobojnim stajlingom u prirodnim tonovima.

pletene haljine Možda vas zanima Chic popularne pletene haljine obožavamo i ove jeseni. Donosimo 16 najboljih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@iamcharlotteolivia

Komentari 0