Moda
pletene haljine

Chic popularne pletene haljine obožavamo i ove jeseni. Donosimo 16 najboljih modela

  • Moderne pletene haljine i ove su jeseni veliki trend
  • Nude eleganciju, jednostavnost stiliziranja i vrhunsku udobnost
  • Odabrali smo 16 najboljih modela iz ponude high street trgovina za stylish jesen!

Posljednjih godina bile su omiljene haljine u jesensko-zimskoj sezoni, a ove se godine ponovno smatraju must-haveom u hladnijim mjesecima. Naravno, u pitanju su pletene haljine. Osim udobnih kardigana i mekanih džempera, pletene haljine nas lijepo griju u hladnim danima, izgledaju elegantno, iznimno su jednostavne za stiliziranje i, iznad svega, super su udobne za nošenje.

pletene haljine | Autor: Instagram@100laurencandy Instagram@100laurencandy

pletene haljine | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno (H&M): 265,90 kn; 375,90 kn; 225,90 kn; 157,90 kn

Uz tamne pletene haljine u crnoj, smeđoj ili sivoj boji, bezvremenske klasike koji se uvijek mogu nositi, ove jeseni posebno su popularne pletene haljine u jarkim bojama poput ružičaste, zelene, narančaste ili plave.

pletene haljine | Autor: Instagram@naaomiross Instagram@naaomiross

pletene haljine | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno (Mango): 449,90 kn; 349,90 kn; 249,90 kn; 199,90 kn

No modeli u svijetlo krem boji i boji devine dlake također izgledaju sjajno u tmurnim jesenskim danima i u trenu će nas dovode u bolje raspoloženje. Što se tiče kroja i dužine, ove godine je odabir širok, ali najpopularniji su midi i maksi modeli te onih koji strogo prate liniju tijela do širokih oversize krojeva.

pletene haljine | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: C&A (225,90 kn); s. Oliver (525,90 kn); s. Oliver (525,90 kn); s. Oliver (525,90 kn)

Rebraste pletene haljine i haljine s pletenim uzorkom također su i dalje iznimno popularne i tražene. Zahvaljujući svojim upečatljivim teksturama i detaljima na materijalu, pletena haljina odbacuje svoj konzervativni imidž i uljepšava jesensku garderobu.

pletene haljine | Autor: Instagram@bebeigeb Instagram@bebeigeb

pletene haljine | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno (Reserved): 899,90 kn; 259,90 kn; 299,90 kn; 239,90 kn

Bez obzira na to koju pletenu haljinu odabiremo, ona je zaista isplativa investicija u jesenskom ormaru koja se lako kombinira i nosi u gotovo svakoj prilici. Na primjer, haljina se može stilizirati s cool tenisicama i sakoom, a jednako tako uz tajice, čizme i kaput u hladnijim danima.

Photo: Instagram@nadiaanya__

Komentari 0